sadaya Kategori
Generasi Daya Énergi Bersih

Imah>leyuran>Generasi Daya Énergi Bersih

leyuran

Generasi Daya Énergi Bersih

Ti generasi kakuatan ka konsumsi listrik, NGI bisa nyadiakeun solusi nguji lengkep, nguji supercapacitor dina parabot generasi kakuatan angin, sél surya I / V nguji kurva sarta nguji inverter photovoltaic dina alat-alat generasi kakuatan photovoltaic.


Skénario Aplikasiduttest Cipondoh, TangerangParameter tésNyarankeun Produk

Generasi kakuatan angin

Generasi kakuatan Photovoltaic

jsb
Generator nyetél
Inverter photovoltaic
Stasion listrik
jsb
Tés kurva I/V sél surya
Tés inverter photovoltaic
Tés supercapacitor
Panyimpen énergi BMS / test PCS
jsb
I/V kurva nyapu
nyukcruk MPPT
simulasi cahaya
Tés timer ngaleupaskeun
Tes bocor
Tes kasaimbangan
Tes SOC
simulasi kasalahan
jsb
N83524
N3600
NXI-5100
jsb

kategori panas