sadaya Kategori
Semikonduktor / IC

Imah>leyuran>Semikonduktor / IC

leyuran

Semikonduktor / IC

From semiconductor material to semiconductor component, NGI covers the entire industry chain of the semiconductor testing. Especially, NGI has developed the first set of national high-precision digital source meters for semiconductor comprehensive testing.


Skénario AplikasidutParameter téstest Cipondoh, TangerangNyarankeun Produk
Majelis semikonduktor
Analisis sipat bahan
Énergi efisiensi & cahaya
Komponén pasip
Nanomaterial sareng alat
jsb
IC chip (RF CPU AFE MCU ADC BMIC)
Dioda MOS tube
Sénsor fotoéléktrik
LED / AMOLED
Photovoltaic / sél surya
jsb
Analisis résistansi
Analisis ciri aula
Analisis wafer
jsb



Tes tegangan Hurungkeun
Langkung-ayeuna
tés kamampuh
Tes bocor
Tes sepuh
Test ngarecahna
jsb


N2600
N9244
N23010
N23020
jsb

kategori panas