sadaya Kategori
Panyimpen énergi

Imah>leyuran>Panyimpen énergi

leyuran

Panyimpen énergi

NGI parantos ngembangkeun sababaraha instrumen khusus pikeun uji sél suluh hidrogén, kami ogé nyayogikeun solusi tés lengkep pikeun batré litium, batré timah-asam, batré LFP sareng pak batré sanés, modul panyimpen énergi jsb.


Skénario AplikasidutParameter téstest Cipondoh, TangerangNyarankeun Produk
Sél Suluh Hidrogén
batre litium
Batré Kalungguhan-asam
Batré LiFePO4
jsb
Mesin sél suluh
tumpukan sél suluh
Pompa sirkulasi hidrogén
Sél suluh DC-DC converter
jsb
Beban sél
beban modul
pangimeutan tegangan
Analisis impedansi
jsb

Tes tegangan monolitik
Tés ngaleupaskeun
Tes lalawanan internal
Uji parameter panyalindungan
jsb
N69200
N62400
N1200
jsb

kategori panas