sadaya Kategori
3C Éléktronik

Imah>leyuran>3C Éléktronik

leyuran

3C Éléktronik

NGI testing solutions can conduct high precision simulation and testing on battery life performance, charging safety performance, etc. of 3C electronics. Our battery simulator, load&source enable to complete testing DC-DC modules, charger, and finished 3C electronics.


Skénario AplikasidutParameter téstest Cipondoh, TangerangNyarankeun Produk
Hapé
nonton Smart
Headset Bluetooth
kakuatan Bank
Robot pinter
Kaméra digital
Alat Listrik
jsb
Produk rengse
Papan panyalindungan batré
modul DC-DC
carjer
jsb

Ciri kaluaran
Durasi sayaga
Fungsi panyalindungan
Verifikasi sepuh
jsb
Tes akurasi tegangan
Ngecas tés ayeuna
Tes simulasi ngecas
Uji arus bocor
Uji parameter panyalindungan
jsb
N8352
N3410
N36100
N61100
jsb

kategori panas