sadaya Kategori
BMS / Board Protection batré

Imah>leyuran>BMS / Board Protection batré

leyuran

BMS / Board Protection batré

NGI has been deeply involved in BMS testing for many years, our BMS testing products and solutions can be widely used in all scenarios such as R&D, production line, QC, etc. For efficient testing and performance evaluation of BMS and battery protection boards.


Skénario AplikasidutParameter téstest Cipondoh, TangerangNyarankeun Produk
Panyimpen énergi
Base Station Komunikasi
Kandaraan listrik
Listrik Pit motor
listrik sapédah
3C Éléktronik
Produk anu nganggo batré
jsb
Sistim BMS
Dewan PCB
jsb
kapasitas batre
Ngeusi batre & umur discharge
Batré umur sepuh
Batré DCIR
jsb
simulasi pra-muatan
Uji parameter panyalindungan
Tes diagnosis kasalahan
Tes kasaimbangan
Tés hudang
Tes SOC
Tes PWM
jsb
N83524
N83624
N83580
N3600
N36100
jsb

kategori panas