sadaya Kategori
Propil NGI

Imah>Perkawis NGI>Propil NGI

pangalaman NGI

Hiji tim ngamimitian kalawan Persib

Urang ngamimitian R&D dina widang tés éléktronik & kontrol ti 2006.

Hiji carita pangwangunan ti 2007 nepi ka 2014

Salila periode ieu, urang ngarilis sababaraha generasi suplai kakuatan DC, beban DC, supercapacitor test instrumen, NXI instrumen modular, jsb

Momen bersejarah di 2015

Tim alit janten kulawarga ageung, merek NGI sacara resmi diadegkeun.

Léngkah anyar dina 2022

NGI dipindahkeun ka markas anyar, basis manufaktur calakan kalawan investasi of RMB 500 juta ngawengku 16000 méter pasagi.

Tentang Kami

Salaku panyadia solusi éléktronik profésional pikeun manufaktur calakan, NGI salawasna taat kana tujuan perusahaan tina Customer-centric sarta Striver-berorientasi, sarta komitmen pikeun panalungtikan sarta éksplorasi pangukuran jeung kontrol solusi dina énergi anyar, éléktronika konsumén, semikonduktor, éléktronika otomotif, ilmiah. panalungtikan, atikan jeung industri lianna patali. Leuwih taun, NGI geus terus investasi beurat dina R & D, sarta dibuka sababaraha solusi aplikasi kalapa. NGI ngagaduhan rupa-rupa séri produk, sapertos méteran sumber tés semikonduktor, catu daya DC, beban éléktronik DC, simulator batré, instrumen modular NXI, tester supercapacitor, jsb.


Solusi NGI

100+ Patén Nasional 900+ Produk Mandiri 100+ Solusi Sistem Standar 

kategori panas