sadaya Kategori

Jalur produk

leyuran

Langkung +

Rekomendasi produk

N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply
N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply

kakuatan tinggi, tegangan tinggi, modél ayeuna tinggi, kaluaran rentang lega

Tambih deui
N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply
N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply

ngarojong mode cascade, CC / CV / mode CP, test SEQ jeung programming éksternal

Tambih deui
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply

tegangan bipolar jeung kaluaran arus bidirectional

Tambih deui
N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply

sumber bidirectional, desain kuadran ganda, modél tegangan tinggi kakuatan tinggi, kaluaran rupa-rupa

Tambih deui
N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply
N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply

integrasi ultra-luhur, alat tunggal jeung nepi ka 4 saluran

Tambih deui
Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic
Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic

speed loop CV adjustable, naékna gancang ayeuna jeung speed ragrag, 8 modeu operasi

Tambih deui
N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester
N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester

husus pikeun sél suluh, ngawaskeun tegangan sél batré

Tambih deui

kategori panas