sadaya Kategori
N8320 Series Supercapacitor Leakage Tester Ayeuna

Imah>produk>Supercapacitor Test Series

N8320 runtuyan supercapacitor leakage tester ayeuna
panel hareup N8320
Konfigurasi N8320
N8320 panel pungkur
N8320 Series Supercapacitor Leakage Tester Ayeuna
N8320 Series Supercapacitor Leakage Tester Ayeuna
N8320 Series Supercapacitor Leakage Tester Ayeuna
N8320 Series Supercapacitor Leakage Tester Ayeuna

N8320 Series Supercapacitor Leakage Tester Ayeuna


N8320 mangrupikeun analisa sareng alat diagnostik khusus dikembangkeun ku NGI pikeun uji bocor arus supercapacitor. N8320 diwangun ku tilu bagian: alat uji, parangkat lunak aplikasi sareng alat uji. Bisa nguji parameter leakage ayeuna rupa-rupa supercapacitors handapeun tegangan set. N8320 tiasa seueur dianggo dina R&D, produksi sareng pamariksaan kualitas supercapacitors, kalayan kaunggulan kinerja biaya tinggi, ukuran kompak sareng akurasi anu luhur.

N8320 ngagunakeun chassis 19 inci baku kalawan jangkungna 2U, nu merenah pikeun integrasi kana platform test automation pikeun R & D jeung produksi, sarta ogé bisa dipaké misah.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●Multiple rentang janten cocog sareng spésifikasi béda tina supercapacitor

●High-akurasi pangukuran leakage ayeuna, resolusi nepi ka 10nA, akurasi nepi ka 0.05%

●Setélan tegangan jeung akurasi ultra-luhur jeung stabilitas, koefisien hawa low mun 0.5ppm / ℃

●Alat tunggal kalawan nepi ka 24 saluran, baku 19 inci chassis 2U

● Antarmuka komunikasi: LAN/RS485

● ékspor data jeung analisis

Fungsi & Kauntungan

Uji bocor ayeuna

N8320 tiasa nyayogikeun fungsi uji parameter leakage ayeuna multi-kanal. Dumasar kana sumber tegangan programmable-reliabilitas tinggi jeung kamampuhan akuisisi leakage arus-akurasi tinggi, N8320 ngamungkinkeun uers pikeun ngeset parameter kayaning tegangan jeung interval sampling. Hasil tés tiasa disimpen dina pangkalan data sareng diékspor dina format Excel sareng JPG.

test leakage ayeuna

Perlengkapan tés

Mertimbangkeun skenario aplikasi test tina skala béda, NGI nyadiakeun dua jenis fixture test: clamp Kelvin jeung fixture husus 12-kanal. Kadua alat uji ngadukung sambungan opat-kawat.

fixture tés

software aplikasi

Parangkat lunak N8320 ngadopsi desain platform, anu ngamungkinkeun para pangguna ngaropea prosés tés dumasar kana saratna. Antarbeungeut sapertos kantor, tampilan mandiri unggal saluran, ngadukung tegangan sareng generasi gelombang ayeuna, sareng tampilan hasil dina bentuk tabular ngajantenkeun parangkat lunak profésional ieu multifungsi sareng gampang dianggo. Parangkat lunak N8320 ngadukung milarian data, impor & ékspor data, sareng ngahasilkeun laporan Excel.

nguji software aplikasi

database
panalungtikan

kategori panas