sadaya Kategori
N8310 Supercapacitor timer ngurangan Tester

Imah>produk>Supercapacitor Test Series

N8310 runtuyan supercapacitor timer ngurangan tester
panel hareup N8310
Konfigurasi N8310
N8310 panel pungkur
N8310 Supercapacitor timer ngurangan Tester
N8310 Supercapacitor timer ngurangan Tester
N8310 Supercapacitor timer ngurangan Tester
N8310 Supercapacitor timer ngurangan Tester

N8310 Supercapacitor timer ngurangan Tester


N8310 mangrupikeun analisa sareng alat diagnostik khusus dikembangkeun ku NGI pikeun uji swa-discharge supercapacitor. N8310 diwangun ku tilu bagian: alat uji, parangkat lunak aplikasi sareng alat uji. Bisa nguji parameter timer ngurangan tina rupa-rupa supercapacitors dina tegangan set. N8310 tiasa seueur dianggo dina R&D, produksi sareng pamariksaan kualitas supercapacitors, kalayan kaunggulan kinerja biaya tinggi, ukuran kompak sareng akurasi anu luhur.

N8310 ngagunakeun chassis 19 inci baku kalawan jangkungna 2U, nu merenah pikeun integrasi kana platform test automation pikeun R & D jeung produksi, sarta ogé bisa dipaké misah.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 0-6V

●Resolusi nepi ka 24 bit, akurasi nepi ka 0.02%

●Ngecas ayeuna nepi ka 1A, minuhan sarat speed paling supercapacitors

●Alat tunggal jeung nepi ka 24 saluran

● panganteur komunikasi: LAN / RS485

● ékspor data jeung analisis

Fungsi & Kauntungan

Tés timer ngaleupaskeun

N8310 bisa nyadiakeun multi-kanal timer ngurangan fungsi test parameter. Dumasar kamampuhan kaluaran CV / CC programmable jeung kamampuhan akuisisi tegangan-precision tinggi, N8310 ngamungkinkeun pamaké pikeun nyetel parameter kayaning tegangan, ayeuna, waktu, jeung interval sampling. Hasil tés tiasa disimpen dina pangkalan data sareng diékspor dina format Excel sareng JPG.

supercapacitor & batré test timer ngurangan

Perlengkapan tés

Mertimbangkeun skenario aplikasi test tina skala béda, NGI nyadiakeun dua jenis fixture test: clamp Kelvin jeung fixture husus 12-kanal. Kadua alat uji ngadukung sambungan opat-kawat.

fixture tés

software aplikasi

Parangkat lunak N8310 ngadopsi desain platform, anu ngamungkinkeun para pangguna ngaropea prosés tés dumasar kana saratna. Antarbeungeut sapertos kantor, tampilan mandiri unggal saluran, ngadukung tegangan sareng generasi gelombang ayeuna, sareng tampilan hasil dina bentuk tabular ngajantenkeun parangkat lunak profésional ieu multifungsi sareng gampang dianggo. Parangkat lunak N8310 ngadukung milarian data, impor & ékspor data, sareng ngahasilkeun laporan Excel.

software aplikasi ngukur

database
panalungtikan

kategori panas