sadaya Kategori
N8130 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester

Imah>produk>Supercapacitor Test Series

N8130 runtuyan supercapacitor capacitance na ayeuna langsung tester lalawanan internal
panel hareup N8130
Konfigurasi N8130
N8130 panel pungkur
N8130 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester
N8130 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester
N8130 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester
N8130 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester

N8130 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester


Runtuyan N8130 dikembangkeun husus ku NGI pikeun R&D jeung produksi supercapacitors jeung accu. Laju sampling nepi ka 1ms, sarta prosés ngecas na discharging bisa seamlessly switched, nu pinuh bisa minuhan sarat test akurasi tinggi pikeun parameter listrik kayaning ngecas capacitance, discharging capacitance, ngecas DCIR, discharging DCIR, efisiensi konversi énergi, hirup siklus, jsb N8130 ngarojong standar test metoda genep hambalan, IEC62391 na QC / T741.

software aplikasi PC N8130 ngarojong kustomisasi. Pamaké tiasa nyaluyukeun file tés dumasar kana prosedur tés. Hasil tés tiasa disimpen dina pangkalan data sareng diékspor dina format Excel sareng JPG.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●Current range: 0-50mA/500mA/2A/10A

● rentang tegangan: 0-6V

●Parameter test: muatan CC, ngurangan CC, muatan CV, hirup siklus, ngecas capacitance, discharging capacitance, DCIR, jsb.

● Laju sampling nepi ka 1ms

●Seamless transisi antara ngecas na discharging

● software aplikasi Multifunctional, ngarojong produksi asihan

●LED lampu indikator pikeun mintonkeun status channel

●Panyimpenan sareng analisis data

● panganteur LAN

Fungsi & Kauntungan

Uji kapasitansi

N8130 bisa ngukur capacitance ngecas na discharging capacitance of supercapacitor. Metodeu tés nyaéta kieu: ngecas atanapi ngaleupaskeun supercapacitor anu diukur dina modeu CC, ngarékam waktos sareng tegangan salami prosés ngecas atanapi discharging, sareng ngitung kapasitansi ku ngitung laju slew tegangan sareng waktos salami prosésna. Pamaké tiasa milih voltase sareng waktos itungan dumasar kana sababaraha standar pangukuran, sapertos IEC.

itungan kapasitas muatan & nguranganitem tés listrikdiagram kapasitas

Tes DCIR

N8130 ngarojong rupa-rupa métode tés DCIR: multi-pulsa, single-pulsa, charge-to-discharge, test genep hambalan jeung test IEC, nu bisa minuhan kaperluan test paling pamaké. Téknologi inti NGI mastikeun yén hasil anu akurat pisan dicandak dina sababaraha metode tés.

tés DCIR batré

Tés hirup

N8130 tiasa ngukur parameter fisik supercapacitor salami prosés ngecas sareng ngecas terus-terusan sareng nimba kurva atenuasi na. Ku analisa parameter sareng kurva, pangguna tiasa kéngingkeun umur ekspektasi supercapacitor dina lingkungan aplikasi anu béda, siklus ngecas sareng ngecas, sareng indéks kinerja dina tahap anu béda. Hasil uji kahirupan tiasa dianggo pikeun ningkatkeun bahan, karajinan, neundeun sareng seueur tautan anu sanés.

tés hirup siklus charge-discharge

Rarasaan opat-kawat

Salila tés supercapacitor, arus anu ageung bakal dikaluarkeun, anu bakal nyababkeun turunna tegangan dina lead sareng mangaruhan akurasi pangukuran. Runtuyan N8130 ngadopsi rasa sistem opat-kawat sarta langsung acquires tegangan dina terminal kaluaran supercapacitor pikeun nyegah leungitna tegangan jeung mastikeun akurasi pangukuran.

Perlengkapan tés

Mertimbangkeun skenario aplikasi test tina skala béda, NGI nyadiakeun dua jenis fixture test: clamp Kelvin jeung fixture husus 12-kanal. Kadua alat uji ngadukung sambungan opat-kawat.

fixture tés

software aplikasi

Parangkat lunak N8130 ngadopsi desain platform, anu ngamungkinkeun para pangguna ngaropea prosés tés dumasar kana saratna. Antarbeungeut sapertos kantor, tampilan mandiri unggal saluran, ngadukung tegangan sareng generasi gelombang ayeuna, sareng tampilan hasil dina bentuk tabular ngajantenkeun parangkat lunak profésional ieu multifungsi sareng gampang dianggo. N8130 dirancang kalayan sirkuit wates kakuatan sarta boga respon gancang, nu bisa nyegah N8130 ruksak alatan leuwih kakuatan. N8130 adopts téhnologi shielding, nu boga adaptability lega ka lingkungan test kasar, sarta ngaronjatkeun kamampuh anti gangguan.

software aplikasi ngukur

database
panalungtikan

kategori panas