sadaya Kategori
N5831 Series disebarkeun Supercapacitor Module Capacitance & DCIR Tester

Imah>produk>Supercapacitor Test Series

Runtuyan N5831 disebarkeun kapasitansi superkapasitor sareng tester résistansi internal ayeuna langsung
panel hareup N5831
Konfigurasi N5831
N5831 panel pungkur
N5831 Series disebarkeun Supercapacitor Module Capacitance & DCIR Tester
N5831 Series disebarkeun Supercapacitor Module Capacitance & DCIR Tester
N5831 Series disebarkeun Supercapacitor Module Capacitance & DCIR Tester
N5831 Series disebarkeun Supercapacitor Module Capacitance & DCIR Tester

N5831 Series disebarkeun Supercapacitor Module Capacitance & DCIR Tester


Runtuyan N5831 dikembangkeun khusus ku NGI pikeun R&D sareng produksi modul supercapacitor. N5831 nyadiakeun pangukuran akurat pikeun parameter listrik kayaning ngecas capacitance, discharging capacitance, ngecas DCIR, discharging DCIR, efisiensi konversi énergi, hirup siklus, jsb Ieu ogé ngarojong sababaraha métode test, anu ngamungkinkeun pamaké pikeun milih nurutkeun kaperluan maranéhanana.

software aplikasi PC N5831 ngarojong kustomisasi. Pamaké tiasa nyaluyukeun file tés dumasar kana prosedur tés. Hasil tés tiasa disimpen dina pangkalan data sareng diékspor dina format Excel sareng JPG.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 0-200V

● rentang ayeuna: 0- 1200A

●Laju transisi tina CV ka CC nepi ka 1ms

● akurasi pangukuran High

●Pamaké-diartikeun prosés test

●Editable test prosedur pikeun ngaronjatkeun efisiensi konfigurasi

● Laju sampling nepi ka 1ms

● Ngarojong rupa métode test DCIR

●Settable asihan fungsi pikeun spésifikasi béda

●Standar chassis 19 inci

Widang aplikasi

●R & D, produksi jeung inspeksi kualitas supercapacitor

●Supercapacitor panalungtikan bahan

● widang patali séjén tina supercapacitor

Fungsi & Kauntungan

Rupa-rupa model sareng spésifikasi pikeun nyumponan kabutuhan anu béda

1) rentang tegangan: 0-200V, rentang ayeuna: 0-1200A, rentang kakuatan: 0-200kW.

2) Desain modular, kustomisasi kakuatan aya.

3) Rupa-rupa fixtures test jeung rentang kakuatan katutupan lega pikeun ngarojong duanana sél jeung modul test.

4) Akurasi kaluaran tegangan: 0.05%, akurasi kaluaran ayeuna: 0.05%.

Sampling frékuénsi luhur pikeun ningkatkeun akurasi pangukuran

Laju sampling tegangan sareng arus dugi ka 1ms. Laju sampling tinggi nyadiakeun feasibility pikeun itungan capacitance akurat.

Rupa-rupa alat uji pikeun nyumponan tungtutan tés anu béda

Runtuyan N5831 nyadiakeun opat jenis pilihan tina fixture test. Jinis fist nyaéta fixture universal, cocog pikeun sagala rupa accu cylindrical. Jinis kadua nyaéta klip buaya, cocog pikeun panalungtikan ilmiah (kaasup pikeun alat-alat ayeuna). Sakur batré anu bentukna khusus pikeun tujuan panalungtikan tiasa dijepit ku jalan kaluar éléktroda ngecas & ngaluarkeun éléktroda sareng ngukur éléktroda. Tipe katilu nyaéta tékstur khusus pikeun batré polimér. Jinis kaopat nyaéta tékstur khusus pikeun batré tombol.

Respon gancang nalika ngecas-to-discharge

N5831 dirancang kalayan sirkuit precision pikeun mastikeun gancang tur akurat ngecas na discharging transisi. Salila prosés ngecas, euweuh overcharge salila CC ngecas ngarobah kana CV ngecas, nu bisa ngajaga DUT ti keur ruksak. N5831 gaduh fitur transisi mulus tina ngecas CV ka ngecas CC sareng laju sampling dugi ka 1ms, anu tiasa nyumponan syarat uji QC / T 741, metode genep léngkah, sareng metode charge-to-discharge pikeun DCIR.

respon gancang salila muatan-to-discharge, CC ka CV / CV kana gelombang transisi CC

Pangukuran opat-éléktroda pikeun ngirangan kasalahan pangukuran

Alat tés anu disayogikeun nyaéta 4 éléktroda. Dua éléktroda kaluaran dipaké pikeun nyadiakeun tés ayeuna, sarta dua éléktroda pangukuran dipaké pikeun ngukur tegangan batré. Pangukuran multi-éléktroda henteu ngan ukur ningkatkeun akurasi pangukuran, tapi ogé ngadukung uji éléktroda rujukan, anu cocog pikeun panalungtikan bahan éléktroda.

akuisisi hawa multi-kanal

Runtuyan N5831 ngarojong akuisisi hawa 16-kanal, nu cocog pikeun sagala rupa NTCs (Koefisien Suhu négatip), satisfies pangabutuh real-time ngawaskeun suhu internal modul supercapacitor, sarta ensures kasalametan jeung stabilitas salila ujian.

software aplikasi

1) software N5831 adopts desain platform, anu ngamungkinkeun para pamaké pikeun ngaropea prosés test nurutkeun sarat maranéhanana.

2) panganteur Kantor-kawas, tampilan bebas unggal channel, ngarojong tegangan jeung generasi gelombang ayeuna, sarta tampilan hasil dina formulir tabular nyieun software profésional ieu multifunctional tur gampang-to-pamakéan.

3) N5831 dirancang kalayan sirkuit wates kakuatan sarta boga respon gancang, nu bisa nyegah N5831 ruksak alatan leuwih kakuatan.

4) N5831 adopts téhnologi shielding, nu boga adaptability lega ka lingkungan test kasar, sarta ngaronjatkeun kamampuh anti gangguan.

software aplikasi alat listriksoftware aplikasi alat listrik

Uji kapasitansi

N5831 bisa ngukur capacitance ngecas na discharging capacitance of supercapacitor. Metodeu tés nyaéta kieu: ngecas atanapi ngaleupaskeun supercapacitor anu diukur dina modeu CC, ngarékam waktos sareng tegangan salami prosés ngecas atanapi discharging, sareng ngitung kapasitansi ku ngitung laju slew tegangan sareng waktos salami prosésna. Pamaké tiasa milih voltase sareng waktos itungan dumasar kana sababaraha standar pangukuran, sapertos IEC.

ngecas & discharging capacitance itungan

Tes DCIR

N5831 ngarojong rupa-rupa métode tés DCIR: multi-pulsa, single-pulsa, charge-to-discharge, test genep hambalan jeung test IEC, nu bisa minuhan kaperluan test paling pamaké. Téknologi inti NGI mastikeun yén hasil anu akurat pisan dicandak dina sababaraha metode tés.

tés résistansi internal ayeuna langsung

Tés hirup

N5831 tiasa ngukur parameter fisik supercapacitor salami prosés ngecas sareng ngecas terus-terusan sareng nimba kurva atenuasi na. Ku analisa parameter sareng kurva, pangguna tiasa kéngingkeun umur ekspektasi supercapacitor dina lingkungan aplikasi anu béda, siklus ngecas sareng ngecas, sareng indéks kinerja dina tahap anu béda. Hasil uji kahirupan tiasa dianggo pikeun ningkatkeun bahan, karajinan, neundeun sareng seueur tautan anu sanés.

test hirup batré

database
panalungtikan

kategori panas