sadaya Kategori
N5800 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester

Imah>produk>Supercapacitor Test Series

N5800 runtuyan supercapacitor modul instrumen nguji komprehensif
panel hareup N5800
Konfigurasi N5800
N5800 panel pungkur
N5800 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester
N5800 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester
N5800 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester
N5800 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester

N5800 Series Supercapacitor Capacitance & DCIR Tester


Runtuyan N5800 dikembangkeun husus ku NGI pikeun R&D jeung produksi supercapacitors jeung accu. Laju sampling nepi ka 1ms, sarta prosés ngecas na discharging bisa seamlessly switched, nu pinuh bisa minuhan sarat test akurasi tinggi pikeun parameter listrik kayaning ngecas capacitance, discharging capacitance, ngecas DCIR, discharging DCIR, efisiensi konversi énergi, hirup siklus, jsb N5800 ngarojong standar test metoda genep hambalan, IEC62391 na QC / T741.

software aplikasi PC N5800 ngarojong kustomisasi. Pamaké tiasa nyaluyukeun file tés dumasar kana prosedur tés. Hasil tés tiasa disimpen dina pangkalan data sareng diékspor dina format Excel sareng JPG.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●Current range: 0-50A/100A/200A/300A/400A/500A

● rentang tegangan: 0-5V

●Parameter test: muatan CC, ngurangan CC, muatan CV, hirup siklus, ngecas capacitance, discharging capacitance, DCIR, jsb.

● Laju sampling nepi ka 1ms

●Seamless transisi antara ngecas na discharging

● software aplikasi Multifunctional, ngarojong produksi asihan

●LED lampu indikator pikeun mintonkeun status channel

●Panyimpenan sareng analisis data

● panganteur LAN

Widang aplikasi

●R & D, produksi jeung inspeksi kualitas supercapacitor

●Supercapacitor panalungtikan bahan

● widang patali séjén tina supercapacitor

Fungsi & Kauntungan

Uji kapasitansi

N5800 bisa ngukur capacitance ngecas na discharging capacitance of supercapacitor. Metodeu tés nyaéta kieu: ngecas atanapi ngaleupaskeun supercapacitor anu diukur dina modeu CC, ngarékam waktos sareng tegangan salami prosés ngecas atanapi discharging, sareng ngitung kapasitansi ku ngitung laju slew tegangan sareng waktos salami prosésna. Pamaké tiasa milih voltase sareng waktos itungan dumasar kana sababaraha standar pangukuran, sapertos IEC.

itungan kapasitas muatan & ngurangan

item nguji listrik

tés kapasitas supercapacitor

Tes DCIR

N5800 ngarojong rupa-rupa métode tés DCIR: multi-pulsa, single-pulsa, charge-to-discharge, test genep hambalan jeung test IEC, nu bisa minuhan kaperluan test paling pamaké. Téknologi inti NGI mastikeun yén hasil anu akurat pisan dicandak dina sababaraha metode tés.

uji DCIR superkapasitor

Tés hirup

N5800 tiasa ngukur parameter fisik supercapacitor salami prosés ngecas sareng ngecas terus-terusan sareng nimba kurva atenuasi na. Ku analisa parameter sareng kurva, pangguna tiasa kéngingkeun umur ekspektasi supercapacitor dina lingkungan aplikasi anu béda, siklus ngecas sareng ngecas, sareng indéks kinerja dina tahap anu béda. Hasil uji kahirupan tiasa dianggo pikeun ningkatkeun bahan, karajinan, neundeun sareng seueur tautan anu sanés.

test hirup supercapacitor

Rarasaan opat-kawat

Salila tés supercapacitor, arus anu ageung bakal dikaluarkeun, anu bakal nyababkeun turunna tegangan dina lead sareng mangaruhan akurasi pangukuran. Runtuyan N5800 ngadopsi sistem rasa opat-kawat sareng langsung nampi tegangan dina terminal kaluaran DUT pikeun nyegah leungitna tegangan sareng mastikeun akurasi pangukuran.

Respon gancang nalika ngecas-to-discharge

N5800 dirancang kalayan sirkuit precision pikeun mastikeun gancang tur akurat ngecas na discharging transisi. Salila prosés ngecas, euweuh overcharge salila CC ngecas ngarobah kana CV ngecas, nu bisa ngajaga DUT ti keur ruksak. N5800 gaduh fitur transisi mulus tina ngecas CV ka ngecas CC sareng laju sampling dugi ka 1ms, anu tiasa nyumponan syarat uji QC / T 741, metode genep léngkah, sareng metode charge-to-discharge pikeun DCIR.

respon gancang salila muatan-to-discharge

software aplikasi

Parangkat lunak N5800 ngadopsi desain platform, anu ngamungkinkeun para pangguna ngaropea prosés tés dumasar kana saratna. N5800 dirancang kalayan sirkuit wates kakuatan sarta boga respon gancang, nu bisa nyegah N5800 ruksak alatan leuwih kakuatan. N5800 adopts téhnologi shielding, nu boga adaptability lega ka lingkungan test kasar, sarta ngaronjatkeun kamampuh anti gangguan. Antarbeungeut sapertos kantor, tampilan mandiri unggal saluran, ngadukung tegangan sareng generasi gelombang ayeuna, sareng tampilan hasil dina bentuk tabular ngajantenkeun parangkat lunak profésional ieu multifungsi sareng gampang dianggo.

parangkat lunak aplikasi alat uji éléktronik

database
panalungtikan

kategori panas