sadaya Kategori
Superkapasitor

Imah>leyuran>Superkapasitor

leyuran

Superkapasitor

NGI geus ngembangkeun runtuyan instrumen test pikeun industri supercapacitor, nu geus lengkep katutupan sagala kaperluan nguji ngeunaan supercapacitor. Objék tés dibasajankeun sél ka bungkus, nyertakeun sadaya spésifikasi superkapasitor.


Skénario AplikasidutParameter téstest Cipondoh, TangerangNyarankeun Produk
Tombol-tipe
superkapasitor
Timbal-tipe
superkapasitor
Litium-tipe
superkapasitor
jsb


sél Superkapasitor
Pakét Superkapasitor
Separator Supercapacitor
jsb
capacitance precision tinggi
efisiensi konversi énergi
jsb
Tés timer ngaleupaskeun
Tes bocor listrik
Tes muatan & ngaleupaskeun CC
Tes muatan CV
CR tés ngurangan
Tes muatan CP
Tes DCIR
Uji kapasitas
Hirup siklus
jsb
N5800
N5831
N8130
N8310
N8320
jsb

kategori panas