sadaya Kategori
N9244 Runtuyan High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Séri Tés Semikonduktor

N9244 runtuyan multi channel konstan ayeuna programmable dc catu daya
N9244 panel pungkur
N9244 Runtuyan High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply
N9244 Runtuyan High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply

N9244 Runtuyan High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply


Runtuyan N9244 mangrupakeun catu daya programmable ayeuna konstan kalawan multi-kanal, integrasi tinggi, kinerja tinggi, baku ½ 19 inci 2U chassis kalawan 44 saluran kaluaran sumber konstan-ayeuna. Éta ngadukung aplikasi desktop sareng sistem. Spésifikasi tegangan séri N9244 nyaéta 40V, ngadukung kaluaran 5mA arus konstan, teu aya arus bocor dina kaayaan OFF. NGI nyayogikeun parangkat lunak komputer luhur standar pikeun ngadukung tés skala ageung sareng kontrol komunikasi LAN / RS232. Pamaké tiasa ngalaksanakeun pamekaran sekundér dumasar kana prosés tés sareng syarat tés, anu cocog pikeun uji sistem terpadu.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Rentang tegangan 0~40 V

● rentang ayeuna 0 ~ 5 mA

●Resolusi ayeuna 1μA

●Akurasi ayeuna konstan 0.1% + 20μA

●Sadaya-buleud panyalindungan pikeun mastikeun kasalametan instrumen jeung produk dina test

●4.3 inci layar warna HD, panganteur operasi basajan, gampang ngagunakeun

●Komunikasi ngarojong LAN, RS232, jeung protokol MODBUS baku

●No leakage ayeuna dina kaayaan OFF

●Integrasi High, Unit tunggal jeung 44 saluran

●Adopt arsitéktur modular, pangropéa gampang

Widang aplikasi

●Mini LED Alat Luminescent

● Manik Lampu LED

●LED Lampu Bar

● Chips LED

Fungsi & Kauntungan

modeu ayeuna konstan, test gancang

Kalayan terobosan téknologi anu terus-terusan, jarak piksel LED dikirangan salajengna, Mini LED nambihan seueur rohangan pangembangan énggal pikeun industri. Ukuran chip Mini LED nyaéta tingkat 10μm, anu hartosna paménta tampilan sumber cahaya sisi tradisional pikeun manik lampu tiasa antara 20 ~ 30 PCS, sedengkeun paménta tampilan LED Mini pikeun manik lampu bakal ningkat kana ratusan atanapi bahkan. rébuan, lajeng jumlah saluran tina instrumen tés ogé perlu leuwih. Runtuyan N9244 ngarojong hiji konci pikeun asupkeun mode ayeuna konstan, setelan ngahiji ayeuna, sadar 44 saluran test gancang, éta bisa ngaronjatkeun efisiensi test, greatly ngurangan biaya produksi.

Layar warna HD, nunjukkeun sadaya inpormasi

Runtuyan N9244 ngagunakeun layar warna HD badag 4.3 inci, nu mintonkeun informasi ngeunaan readback tegangan¤t, setelan ayeuna, sarta menu multilevel. The readback antara saluran béda bisa gancang switched, sarta eta bisa nembongkeun tegangan jeung informasi ayeuna keur 22 saluran dina waktos anu sareng, sarta ngarojong USB flash disk screenshot rusuh, real-time gudang data test.

layar warna HD

Desain modular, pangropéa gampang & ékspansi

runtuyan N9244 adopts design modular, hiji alat tunggal boga 2 interfaces kaluaran, nu masing-masing boga 22 saluran. Efisiensi pamakéan alat bisa greatly ningkat ku panyambungna ngaropéa, sarta eta greatly ngurangan karya tedious tina wiring parabot test tradisional.

dimension produk

N9244 diménsi

database
panalungtikan

kategori panas