sadaya Kategori
N2600 Series High Precision Digital Méter Sumber Ukur Unit Ngadukung Tegangan / Ayeuna / Résistansi Ukur

Imah>produk>Séri Tés Semikonduktor

N2600 runtuyan precision tinggi 4 Unit ukuran sumber kuadran
panel hareup N2600
Konfigurasi N2600
N2600 panel pungkur
N2600 Series High Precision Digital Méter Sumber Ukur Unit Ngadukung Tegangan / Ayeuna / Résistansi Ukur
N2600 Series High Precision Digital Méter Sumber Ukur Unit Ngadukung Tegangan / Ayeuna / Résistansi Ukur
N2600 Series High Precision Digital Méter Sumber Ukur Unit Ngadukung Tegangan / Ayeuna / Résistansi Ukur
N2600 Series High Precision Digital Méter Sumber Ukur Unit Ngadukung Tegangan / Ayeuna / Résistansi Ukur

N2600 Series High Precision Digital Méter Sumber Ukur Unit Ngadukung Tegangan / Ayeuna / Résistansi Ukur


Runtuyan N2600 mangrupakeun méteran sumber digital dikembangkeun ku NGI, nu raket ngagabungkeun fungsi sumber-akurasi tinggi jeung pangukuran-akurasi tinggi. Éta ngahijikeun 5 fungsi (sumber tegangan, sumber ayeuna, pangukuran I / V / R) dina hiji alat. Kisaran pangukuran nyertakeun 200V ka 1μV, 1A dugi ka 10pA, 200MΩ dugi ka 10μΩ. Résolusi pangukuran nyaéta 6½ digit. Akurasi dasarna tiasa ngahontal 100μV, 600pA, 300μΩ. runtuyan N2600 geus diwangun-di sumber tegangan konstan, sumber arus konstan, ukuran lalawanan, mode nyapu, generator sinyal, pemicu sinkron, fungsi kalkulator, jeung sajabana, sarta nyadiakeun software aplikasi PC haratis. Éta tiasa dianggo sacara lega dina analisis karakteristik sareng uji produksi komponén sareng modul dina komunikasi, semikonduktor, komputer, otomotif sareng industri médis.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●5 in 1 (sumber tegangan, sumber arus, ukur I/V/R)

● Ngarojong kustomisasi tina tegangan luhur, luhur ayeuna jeung pulsa ayeuna

● Ngarojong protokol SCPI

●Pungsi kaluaran gelombang pasagi

●Akurasi dasar nepi ka 100μV, 600 pA, 300μΩ

● port LAN, panganteur RS232

●Rentang pangukuran lega, 200V ka 1μV, 3A dugi ka 10pA, 200MΩ dugi ka 10μΩ

● Laju sampling maksimum 100ksps

●Sumber na tilelep (4-kuadran) operasi

● 2/4/6-ukuran lalawanan kawat

● Port USB hareup, ngarojong neundeun screenshot

●2U/ ½ 19" chassis, lightweight jeung desain portabel

●4.3 layar LCD inci, panganteur operasi basajan, gampang ngagunakeun

●Ngadukung mode sapuan tangga linier sareng sapuan tangga logaritmik

Widang aplikasi

aplikasi dina bahan industri jeung komponén éléktronik mikro

Fungsi & Kauntungan

5 in 1 (sumber tegangan, sumber arus, ukur I/V/R)

Runtuyan N2600 ngadopsi standar ½ 19 inci 2U chassis. Ngahijikeun sirkuit sumber sareng ukuran kana alat mandiri anu kompak sacara signifikan ngirangan pangembangan sistem uji, pangaturan sareng waktos pangropéa, bari ngahémat rohangan bangku tés sareng ngirangan biaya pameseran sadayana. Fitur gandeng precision of N2600 Series SMU nawarkeun loba kaunggulan leuwih instrumen diskrit. Nalika nyayogikeun tegangan kaluaran anu akurat sareng sumber arus, éta tiasa ngukur arus, tegangan sareng résistansi, sareng gaduh laju réspon tés anu luhur, anu tiasa ngajagi DUT tina ruksak dina kaayaan kaleuleuwihan, pelarian termal, jsb.

Operasi opat kuadran salaku sumber atanapi beban

Opat kuadran: Kuadran kakuatan nujul kana diagram kuadran anu dibentuk ku tegangan salaku sumbu X sareng arus salaku sumbu Y. Dina kuadran kahiji sareng katilu, tegangan sareng arus nuju arah anu sami, sareng SMU nyayogikeun kakuatan ka DUT, anu disebut mode sumber. Dina kuadran kadua jeung kaopat, tegangan jeung arus balik arah sabalikna, DUT discharges mun SMU, sarta SMU passively nyerep arus asup jeung nyadiakeun jalur balik pikeun arus, nu disebut mode tilelep.

4 operasi kuadran salaku sumber atawa beban

Ciri IV

Biasana, karakterisasi IV tina DUT merlukeun pamakean ammeter, voltmeter, sumber tegangan, sareng sumber arus anu sensitip pisan. Prosés pemrograman, nyingkronkeun, nyambungkeun, ngukur, sareng nganalisa unggal instrumen ieu rumit, nyéépkeun waktos, sareng nyéépkeun rohangan bangku tés anu kaleuleuwihan. Runtuyan N2600 tiasa nyederhanakeun prosés tés sareng ngirangan padamelan rohangan bangku uji. N2600 nyadiakeun operasi 4-kuadran. Nalika beroperasi dina kuadran ka-1 sareng ka-3, N2600 bertindak salaku sumber kakuatan pikeun ngaluarkeun kakuatan ka DUT. Nalika beroperasi dina kuadran ka-2 sareng ka-4, N2600 bertindak salaku tilelep (beban) pikeun nyerep énergi. Dina modeu sumber atanapi tilelep, N2600 tiasa ngukur tegangan, arus, sareng résistansi, janten pilihan idéal pikeun karakterisasi IV DUT, sapertos panalungtikan bahan, éléktronika, semikonduktor, jsb.

Ciri IV

amplop kakuatan

Béda ti catu daya matriks tradisional, dina kakuatan anu sami dina N2600, pangguna tiasa milih tegangan tinggi sareng tegangan arus rendah atanapi tegangan rendah sareng kaluaran arus tinggi dumasar kana kabutuhan anu saleresna. Wates sumber / tilelep N2600 ogé béda ku milih spésifikasi béda.

N2600-020-01 sumber / wates tilelep: ± 21V @ ± 1.05A

N2600-200-01 sumber / wates tilelep: ± 21V @ ± 1.05A ± 210V @ ± 105mA

N2610-100-03 sumber / wates tilelep: ± 21V @ ± 3.15A ± 105V @ ± 1.05A ± 105V @ ± 10.5A (mode pulsa wungkul)

amplop kakuatan

Sapuan tangga linier jeung sapuan tangga logaritmik

N2600 ngarojong staircase sweep linier jeung logaritmik staircase sweep mode. Mode sapuan dijalankeun sacara otomatis saatos netepkeun hubungan fungsional sareng titik panyalindungan, anu ngagancangkeun efisiensi tés. Dua bentuk gelombang sapuan dasar tiasa disetél pikeun acara tunggal atanapi operasi kontinyu, ngajantenkeun N2600 idéal pikeun karakterisasi I / V, I / R, V / I, sareng V / R.

- Sapuan tangga linier: sapu ti tingkat mimiti nepi ka tingkat tungtung dina léngkah linier anu sarua

- Sapuan tangga logaritmik: sapu dina skala log kalayan jumlah léngkah anu ditangtukeun per dasawarsa

sapuan tangga linier jeung sapuan tangga logaritmik

2/4/6-ukuran lalawanan kawat

N2600 SMU integrates fungsi multimeter digital-precision tinggi, nu teu ukur ngarojong tegangan-precision tinggi na pangukuran arus, tapi ogé ngarojong 2/4/6-kawat pangukuran lalawanan, nu cocog pikeun sagala rupa skenario test.

Pangukuran résistansi 2-kawat cocog pikeun skénario tés dimana résistansi tés lead jauh langkung alit tibatan résistansi anu diukur, henteu paduli leungitna tegangan anu disababkeun ku uji lead.

2/4/6-ukuran lalawanan kawat

Pangukuran résistansi 4-kawat cocog pikeun ngukur résistansi nilai-rendah. N2600 SMU gaduh fungsi koreksi otomatis anu ngaleungitkeun épék timbal tés.

2/4/6-ukuran lalawanan kawat

Ukuran résistansi 6-kawat: Nalika résistansi anu diukur dihubungkeun paralel sareng résistansi anu sanés, résistansi sanésna bakal shunt sareng mangaruhan tés. N2600 SMU ngagunakeun ukuran résistansi 6-kawat pikeun ngaktipkeun pangukuran in-situ résistor dina PCB.

2/4/6-ukuran lalawanan kawat

Automation pikeun ngaronjatkeun efisiensi test produksi

N2600 SMU nyadiakeun tegangan-precision tinggi jeung sumber arus bari nyieun ukuran-precision tinggi, tanpa ngarobah sambungan atawa ngagunakeun alat tambahan, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi test produksi. Dina waktu nu sarua pikeun minuhan sarat throughput aplikasi produksi, N2600 boga loba diwangun-di fungsi pikeun ngajalankeun runtuyan test kompléks tanpa ngagunakeun kontrol komputer slow atawa komunikasi GPIB.

layar LCD badag

N2600 SMU dilengkepan layar LCD 4.3 inci. Dibandingkeun jeung layar VFD tradisional, layar LCD boga kaunggulan konsumsi kakuatan low, ukuran leutik sarta radiasi low. Dina waktos anu sami, digabungkeun sareng desain antarmuka profésional, N2600 gampang dianggo, sareng tampilan readback intuitif sareng komprehensif.

layar LCD badag

kadali jauh pikeun integrasi sistem gampang

NGI nyayogikeun para pangguna parangkat lunak aplikasi PC gratis, anu tiasa nyumponan kabutuhan tés tina sababaraha skenario aplikasi. N2600 SMU ieu dilengkepan port LAN jeung panganteur RS232, sarta ngarojong SCPI / paréntah Modbus.

kadali jauh pikeun integrasi sistem gampang

database
panalungtikan

kategori panas