sadaya Kategori
N23020 Series Ultra High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Séri Tés Semikonduktor

N23020 runtuyan 16 saluran precision tinggi programmable dc catu daya
Konfigurasi N23020
panel hareup N23020
N23020 panel pungkur
N23020 Series Ultra High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply
N23020 Series Ultra High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply
N23020 Series Ultra High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply
N23020 Series Ultra High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply

N23020 Series Ultra High Precision Multi Channel Programmable DC Power Supply


Runtuyan N23020 nyaéta precision ultra-tinggi, multi-kanal programmable catu daya DC dikembangkeun pikeun industri semikonduktor, éta bisa nyadiakeun ultra-precision, stabil sarta catu daya murni pikeun chip, kalawan chamber test lingkungan pikeun sababaraha tés reliabilitas lingkungan. akurasi tegangan produk nepi ka 01.mv, rojongan nA-tingkat pangukuran ayeuna, Unit tunggal dina nepi ka 16 saluran, ngarojong lokal / jauh (LAN / RS485 / BISA) kontrol pikeun minuhan kabutuhan chip angkatan nguji otomatis.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan 0-6V

● rentang ayeuna 0 ~ 1A / 0 ~ 1mA

●Tegangan precision 0.1mV

● stabilitas jangka panjang 40ppm / 1000h

●Tegangan ripple noise ≤2mVrms

● LAN / RS485 / Antarmuka BISA

●Dimekarkeun pikeun industri semikonduktor

Widang aplikasi

aplikasi dina dewan test chip

Fungsi & Kauntungan

Akurasi sareng stabilitas mastikeun réliabilitas tés

Uji réliabilitas biasana ngabutuhkeun sababaraha chip pikeun dijalankeun salami dina catu daya. Candak HTOL sabagé conto, jumlah sampel sahenteuna 231 lembar sareng waktos tés dugi ka 1000 jam. N23020 tegangan precision nyaeta 0.1mV, stabilitas jangka panjang 40ppm / 1000h, tegangan ripple noise ≤2mVrms, éta éféktif bisa mastikeun reliabiliti prosés test pamaké sakabéh panyalindungan buleud, mastikeun kasalametan instrumen jeung produk dina test.

akurasi sarta stabilitas nguji

Integrasi ultra luhur, ngahemat investasi pangguna

Dina prosés R & D chip, lambar aliran jeung produksi masal. Biasana perlu ngalaksanakeun uji réliabilitas dina sababaraha grup sampel. Salaku tambahan, arus bocor chip atanapi papan gabungan ogé mangrupikeun indéks tés anu penting. Skéma tradisional biasana ngadopsi sababaraha sumber kakuatan linier sareng sampling data, anu nyusahkeun pikeun nyambungkeun sareng ngeusian rohangan tés. N23020 ngahijikeun nepi ka 16 saluran kakuatan dina sasis 19U 2 inci pikeun ngadukung pangukuran ayeuna tingkat nA, nyayogikeun solusi anu terintegrasi pikeun uji chip skala ageung.

Réspon dinamis gancang

N23020 disayogikeun kamampuan réspon dinamis gancang, dina kaluaran tegangan pinuh, beban parobihan tina 10% dugi ka 90%, pamulihan tegangan kana réduksi tegangan aslina dina waktos 50mV kirang langkung 100μs, éta tiasa mastikeun yén voltase atanapi gelombang gelombang naék dina jero. speed tinggi na euweuh leuwih dorongan, sarta eta bisa nyadiakeun catu daya stabil pikeun chip dina test.

Ngédit runtuyan

N23020 ngarojong fungsi ngedit runtuyan. Pamaké tiasa nyetél tegangan kaluaran, arus kaluaran sareng waktos jalan léngkah tunggal. 100 grup tegangan jeung ayeuna urutan bisa ngaropéa lokal.

Ngédit runtuyan

Rupa-rupa panganteur komunikasi, minuhan sarat tina test otomatis

Ngarojong RS485, LAN, port CAN, merenah pikeun pamaké pikeun ngawangun sistem test otomatis.

database
panalungtikan

kategori panas