sadaya Kategori
NXI-6701-4 Multi-Channel DC Modul Ukur Ayeuna

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-6701 Multi-Channel DC Modul Ukur Ayeuna
NXI-6701-4 Multi-Channel DC Modul Ukur Ayeuna
NXI-6701-4 Multi-Channel DC Modul Ukur Ayeuna
NXI-6701-4 Multi-Channel DC Modul Ukur Ayeuna

NXI-6701-4 Multi-Channel DC Modul Ukur Ayeuna


NXI-6701-4 mangrupakeun multi-kanal,-akurasi tinggi DC modul pangukuran ayeuna. modul tunggal ngarojong 4 channel pangukuran ayeuna sinkron. NXI-6701-4 ngarojong laju bacaan adjustable, kaasup gancang / sedeng / slow tilu tingkatan, sarta eta éféktif bisa mantuan pamaké pikeun ngahemat spasi tur biaya nguji. Isolasi listrik unggal saluran tiasa mastikeun kasalametan pangukuran. NXI-6701-4 loba dipaké dina cartronics, panerapan imah, nguji integrasi jeung skenario sejenna nu merlukeun pangukuran listrik kuat.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● DCI Akurasi Dasar: 0.1% + 0.1% FS

●Rojongan gancang / sedeng / slow tilu tingkat laju bacaan

●Modul tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun chassis NXI-F1000 atawa pamakéan bebas

●Support 12V kakuatan suplai DC input, LAN communication for individual control

●Rojongan komunikasi LAN,jeung Modbus-RTU, protokol SCPI

Widang aplikasi

● Parabot Imah

● Éléktronik Otomotif

●Sistem Uji Terpadu

database
panalungtikan

kategori panas