sadaya Kategori
NXI-6500-16 Thermocouple Suhu akuisisi Module

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-6500-16 Thermocouple Suhu akuisisi Module
NXI-6500-16 Thermocouple Suhu akuisisi Module

NXI-6500-16 Thermocouple Suhu akuisisi Module


NXI-6500-16 mangrupakeun multi-kanal, modul akuisisi suhu thermocouple kacida terpadu nu ngarojong K, J, E, S, T, R, N jeung sensor thermocouple sejen tur polling multi-kanal. Modul tunggal sakaligus tiasa ngumpulkeun data suhu saluran 16, anu sacara efektif tiasa ngirangan rohangan sareng biaya sistem terpadu.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● 16-kanal thermocouple suhu akuisisi

● Rojongan K, J, E, S, T, R, N jeung thermocouple séjén

●Resolusi pangukuran suhu: 0.02°C

●Katepatan pangukuran suhu: ± 0.5 ° C

● Laju sampling maksimum: 10S / s

● Ngarojong polling multi-kanal pikeun akuisisi data suhu

●Modul tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun chassis NXI-F1000 atawa pamakéan bebas

● Rojongan 12V DC catu daya input, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

●Rojongan komunikasi LAN,jeung Modbus-RTU, protokol SCPI

Widang aplikasi

●Produksi Industri

● Industri Aeroangkasa

● Manufaktur Otomotif

● Generasi Daya Thermal

database
panalungtikan

kategori panas