sadaya Kategori
NXI-6400-1000/10 DC Tegangan sareng Modul Pangukuran Arus

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-6400-1000/10 DC Tegangan sareng Modul Pangukuran Arus
NXI-6400-1000/10 DC Tegangan sareng Modul Pangukuran Arus

NXI-6400-1000/10 DC Tegangan sareng Modul Pangukuran Arus


NXI-6400-1000/10 mangrupakeun akurasi tinggi tegangan DC jeung modul pangukuran arus, akurasi pangukuran sarta rentang anu comparable mun mainstream 6½ digit multimeters dina pasaran. NXI-6400-1000/10 ngarojong pangukuran mikro-arus tingkat nA, cocog pikeun éléktronika konsumén, éléktronika otomotif, semikonduktor, panalungtikan & atikan jeung industri lianna.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Nepi ka 6½ bit resolusi

●DCV Range: 100mV/1V/10V/100V/1000V

●DCI Range: 1μA/10μA/100μA/1mA/10mA/100mA/1A/3A/10A

●Laju Maca Maksimum: 5000 bacaan / detik

●Modul tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun chassis NXI-F1000 atawa pamakéan bebas

● Rojongan 12V DC catu daya input, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

● Rojongan Modbus-RTU, protokol SCPI

Widang aplikasi

●3C Consumer Electronics

● Éléktronik Otomotif

●Komponén semikonduktor

●Panalungtikan&atikan

database
panalungtikan

kategori panas