sadaya Kategori
NXI-6201 Programmable Analog Kaluaran Card Module

Imah>produk>Instrumén Modular

N6201 instrumen modular programmable NXI-6201 runtuyan 16-bit 4-channel kartu kaluaran analog
NXI-6201 Programmable Analog Kaluaran Card Module

NXI-6201 Programmable Analog Kaluaran Card Module


NXI-6201-4/16 mangrupikeun kartu kaluaran analog 16-bit 4-bit. Akurasi tegangan saluhur 0.03% + 0.02% FS ngaliwatan pangukuran precision tinggi. NXI-6201-4/16 bisa dipaké dina NXI pangukuran instrumentation modular jeung kontrol chassis atawa Powered misah, loba dipaké dina éléktronika otomotif, neundeun énergi jeung skenario test lianna, kayaning simulasi shunt / Aula kaluaran sensor ayeuna keur total simulasi sinyal ayeuna. nguji.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang kaluaran analog: ± 5V, ± 200mV

●4-kanal kaluaran analog kalawan isolasi antar-kanal

●Resolusi kaluaran: 16 bit

●Tegangan akurasi nepi ka 0.03% + 0.02% FS

● akurasi ayeuna: 0.05% + 0.05% FS

● Ngarojong unggal channel tegangan konfigurasi bebas / ayeuna

●Kartu tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun chassis NXI-F1000 atawa pamakéan bebas

●Rojongan Modbus-RTU, SCPI jeung protokol CANopen

● Ngarojong input catu daya 12VDC, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

Widang aplikasi

● Simulasi Shunt

●Aula sensor simulasi

●BMS Test System

●Sistem ATE séjén

database
panalungtikan

kategori panas