sadaya Kategori
NXI-6100-32/12 High Speed ​​Data akuisisi modul

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-6100-32/12 High Speed ​​Data akuisisi modul
NXI-6100-32/12 High Speed ​​Data akuisisi modul

NXI-6100-32/12 High Speed ​​Data akuisisi modul


NXI-6100-32/12 mangrupakeun 12-bit 32-kanal input analog & 2-kanal kaluaran analog modul akuisisi data speed tinggi, éta ngarojong laju sampel input 1.25MS / s jeung laju sampel kaluaran 1MS / s. NXI-6100-32/12 hadir kalawan FIFO snubber, sarta ngarojong kaluaran gelombang-diartikeun pamaké. Ieu bisa loba dipaké dina akuisisi sinyal tegangan, ngolah data jeung analisis dina sababaraha widang jeung skenario, kayaning 3C éléktronika konsumén, kontrol industri, sarta panalungtikan & atikan.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● Input analog: ± 10V / ± 5V / ± 1V / ± 200mV

●32 saluran input analog bisa robah jadi 16 saluran inputs diferensial

● Rojongan 2 channel kaluaran analog

● rentang kaluaran analog: ± 10V

●Resolusi input/output: 12 bit

●Total laju sampling input: 1.25MS / s

● Laju sampling Kaluaran 1MS / s

●Kapasitas mémori akuisisi: 16MB

● Ngarojong kaluaran gelombang-diartikeun pamaké kalawan kapasitas cache 2048KB

●Modul tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun chassis NXI-F1000 atawa pamakéan bebas

● Rojongan 12V DC catu daya, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

Widang aplikasi

● Akuisisi Sinyal Listrik

● Éléktronik Controller Tés

●Kadali Industri

●Sistem Uji Terpadu

database
panalungtikan

kategori panas