sadaya Kategori
NXI-5102-1000 Programmable Résistansi Module

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-5102-1000 Programmable Résistansi Module
NXI-5102-1000 Programmable Résistansi Module

NXI-5102-1000 Programmable Résistansi Module


NXI-5102-1000 mangrupikeun modul résistansi anu tiasa diprogram pikeun simulasi résistansi insulasi dina sirkuit tegangan tinggi, tahan tegangan dugi ka 1,000V DC, sareng rentang setting 200kΩ ~ 61MΩ. NXI-5102-1000 lumaku pikeun chassis NXI atawa pamakéan bebas, loba dipaké pikeun simulasi lalawanan insulasi dina rupa-rupa sistem test.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● Operasi Range tegangan 0 ~ 1000V DC

● Insulasi Résistansi Range 200kΩ ~ 61mΩ

●Setting Résolusi Résistansi 100Ω

● Résistansi kakuatan maksimum 3W

● Résistansi Akurasi: 5% + Rr

●Modul tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun pamakéan chassis NXI-F1000

● Rojongan Modbus-RTU, protokol SCPI

● Ngarojong input catu daya 12VDC, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

Widang aplikasi

● Insulasi Résistansi simulasi

●Tinggi tegangan lalawanan Box simulasi

●BMS Test System

●Sistem ATE séjén

database
panalungtikan

kategori panas