sadaya Kategori
NXI-5100 Series Programmable Résistansi Module

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-5100 runtuyan dénsitas tinggi kartu lalawanan programmable
NXI-5100 Series Programmable Résistansi Module

NXI-5100 Series Programmable Résistansi Module


NXI-5100 mangrupakeun modul résistor programmable multi-kanal dénsitas tinggi nu ngarojong kontrol beus LAN. rentang pilihan lalawanan nyaeta 0Ω ~ 11.11MΩ. Akurasi résistansi tiasa dugi ka 0.1%. Pikeun aplikasi anu béda, arsitéktur desain anu fleksibel ngadukung modul tunggal kalayan saluran 8, 12, 16, sareng 24 pilihan, sareng nyayogikeun tingkat résolusi résistansi anu cocog, anu dugi ka 1Ω, pikeun nyumponan kabutuhan skenario tés anu béda.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Pilihan 8, 12, 16, 24 saluran

●Rentang lalawanan pilihan: 0Ω (short circuit) ~ 11.11MΩ

●Resistor resolusi programming nepi ka 1Ω

● Résistansi akurasi: ± 0.1%

● Résistansi kakuatan maksimum: 0.25W

●Switch hirup: beban low> 100 juta operasi, beban pinuh> 1 juta operasi

●Aksi gancang, ngarojong 2000 kali programming lalawanan per detik

● Ngarojong spésifikasi sarta kustomisasi modél

●Modul tunggal lebar 4HP, ngadukung chassis NXI-F1080 sareng kotak N8000S pikeun aplikasi integrasi

●Control circuit diisolasi tina résistor programmable

●Tegangan operasi maksimum: 125 VAC, 60 VDC

● Maksimum switching ayeuna: 0.5A

●Switch waktos nutup: <1.1ms, switch release waktos: <0.4ms

● kontrol komunikasi LAN

Widang aplikasi

● NTC simulasi suhu

● Uji BMS

● ngagantian résistor adjustable

●Sistem uji integrasi

Fungsi & Kauntungan

Pilihan modél NXI-5100

database
panalungtikan

kategori panas