sadaya Kategori
NXI-4201-24 Universal Relay Control Module

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-4201-24 Universal Relay Control Module
NXI-4201-24 Universal Relay Control Module

NXI-4201-24 Universal Relay Control Module


NXI-4201-24 mangrupikeun modul kontrol relay 24 saluran kalayan relay éléktromagnétik anu tiasa dipercaya, sareng kapasitas sinyal kakuatan tinggi dugi ka 24W. Sirkuit kontrol NXI-4201-24 diisolasi sacara listrik tina sirkuit switching; Ku alatan éta, sacara efektif tiasa ngajagi sistem uji sareng ningkatkeun kasalametan tés. NXI-4201-24 boga kapasitas loading kuat sarta kinerja isolasi alus, sarta eta bisa loba dipaké dina sagala rupa pamandangan nu AC / DC tegangan jeung ayeuna kudu switched.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●24 saluran, ngarojong SPST (Single Path Single Throw)

● Ngalihkeun beban 0.5A / 120VAC, 1A / 24VDC

●Waktu Aksi: 10ms (khas)

●Diéléktrik Kakuatan: coil-kontak 4000V AC

● Résistansi Kontak: 100mΩ

●Kahirupan mékanis nepi ka 5 × 10 ^ 6 kali

●Modul tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun chassis NXI-F1000 atawa pamakéan bebas

● Rojongan 12V DC catu daya input, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

● Rojongan Modbus-RTU, protokol SCPI

Widang aplikasi

●Circuit Ngalihkeun Control

●Sinyal ON / OFF simulasi

●Sistem Uji Terpadu


database
panalungtikan

kategori panas