sadaya Kategori
NXI-4200-8 Universal Relay Control Module

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-4200-8 Universal Relay Control Module
NXI-4200-8 Universal Relay Control Module

NXI-4200-8 Universal Relay Control Module


NXI-4200 mangrupikeun modul switch kontrol relay 8 saluran kalayan relay éléktromagnétik anu tiasa dipercaya, sareng kapasitas sinyal kakuatan tinggi dugi ka 150W. Sirkuit kontrol model ieu listrik diisolasi tina sirkuit switching; Ku alatan éta, sacara efektif tiasa ngajagi sistem uji sareng ningkatkeun kasalametan tés. NXI-4200-8 ngabogaan kapasitas loading kuat sarta kinerja isolasi alus, sarta eta bisa loba dipaké dina sagala rupa pamandangan nu AC / DC tegangan jeung ayeuna kudu switched.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●8 saluran, ngarojong SPST (Single Path Single Throw)

● Ngalihkeun Beban 8A / 250VAC, 5A / 30VDC

●Waktu Aksi: 10ms (khas)

●Diéléktrik Kakuatan: coil-kontak 4000V AC

● Résistansi Kontak: 100mΩ

●Kahirupan mékanis nepi ka 10^7 kali

●Modul tunggal kalawan slot tunggal, lumaku pikeun chassis NXI-F1000 atawa pamakéan bebas

● Rojongan 12V DC catu daya input, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

● Rojongan Modbus-RTU, protokol SCPI

Widang aplikasi

●Circuit Ngalihkeun Control

●Sinyal ON / OFF simulasi

●Sistem Uji Terpadu


database
panalungtikan

kategori panas