sadaya Kategori
NXI-3201 Series Programmable DC Kartu beban éléktronik

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-3201 runtuyan programmable dc kartu beban éléktronik
NXI-3201 modul programmable pikeun sistem integrasi
NXI-3201 Series Programmable DC Kartu beban éléktronik
NXI-3201 Series Programmable DC Kartu beban éléktronik

NXI-3201 Series Programmable DC Kartu beban éléktronik


Runtuyan NXI-3201 mangrupakeun precision tinggi, kacida terpadu, modular pinuh programmable beban éléktronik DC dikembangkeun ku NGI. Ieu adopts arsitéktur NXI, dirancang pikeun aplikasi integrasi, ngarojong CC / CV / CP / CR / LED jeung modus operasi lianna, kalawan OCP / OVP / OPP / OTP sarta sababaraha fungsi panyalindungan lianna. runtuyan NXI-3201 bisa loba dipaké dina loba widang, kayaning low power switching catu daya, DC / DC converter, LED catu daya, éléktronika otomotif, panalungtikan jeung atikan, jsb

Bagikeun ka:
Fitur utama

● Rentang kakuatan: 20W / 25W / 50W

●Voltage range: 0~20V/0~60V/0~100V

●Current range: 0~1A/0~5A/0~10A

●Rentang ukur ganda pikeun CC, CV, CP, mode CR

●Convenient pikeun test kakuatan multi-kanal kalawan beban sinkron

●Modeu tés sababaraha: CC/CV/CR/CP/CCD/CVD/CPD/CRD/LED

●Editable naek jeung ragrag laju slew pikeun tegangan jeung ayeuna; Laju respon loop sirkuit adjustable

●OCP / OPP / simulasi sirkuit pondok

●Sequence(SEQ) test, auto test, Von/Voff test mode

●Kalayan slot tunggal/ganda, lumaku pikeun chassis NXI-F1000

● 12VDC catu daya, komunikasi LAN pikeun kontrol individu

● Ngarojong protokol SCPI / Modbus-RTU sareng pemicu éksternal

Widang aplikasi

●Tes catu daya Low, sapertos kakuatan AC / DC, konverter DC / DC, kakuatan LED, kakuatan komunikasi, jsb.

●Test of otomotif wiring abah, konektor, sekering, relay, jsb.

● test ngurangan tina batré litium, batré gudang, jsb.

Fungsi & Kauntungan

Integrasi ultra luhur, sasis 4U sareng saluran 16

NXI-3201 DC Programmable Kartu Beban Electronic bisa terpadu kalayan NXI-F1080 na chassis séjén, ngarojong nepi ka 16 saluran dina hiji alat. Unggal saluran diisolasi sacara listrik. Éta tiasa dikontrol nyalira atanapi sakaligus. Integrasi ultra-tinggi dina aplikasi sistem tés angkatan multi-kanal ngirangan biaya tés sareng padamelan alat pikeun pangguna.NXI-F1080 VS beban éléktronik tradisional

simulasi lampu LED pikeun nguji kakuatan nyetir LED

Beban éléktronik ngagaduhan fungsi simulasi lampu LED. Ditémbongkeun saperti dina gambar, sirkuit sarimbag LED pikeun nyambungkeun résistansi Rd jeung sumber tegangan Vf dina runtuyan. Kurva IV na sarua jeung tangent tina kurva IV nonlinier LED nyata dina titik operasi (Vo, Io). Kalayan modeu LED anu diwangun, NXI-3201 ningkatkeun tés éfisién catu daya LED

simulasi lampu LED pikeun nguji kakuatan nyetir LED

Uji OCP (over current protection).

Salila uji OCP, NXI-3201 bakal dimuat dina modeu CC sareng pariksa naha tegangan DUT langkung handap tina tegangan tungtung. Upami langkung handap, NXI-3201 bakal ngarékam arus beban ayeuna salaku hasil tés sareng mareuman input pikeun ngeureunkeun tés. Upami tegangan DUT langkung luhur tibatan tegangan tungtung, NXI-3201 bakal ningkatkeun arus beban dugi ka tegangan DUT langkung handap tina tegangan tungtung atanapi ngahontal Max. loading ayeuna.Uji OCP (over current protection).

database
panalungtikan

kategori panas