sadaya Kategori
NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Module

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Module
NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Module

NXI-3106 Series Programmable DC Power Supply Module


Runtuyan NXI-3106 mangrupakeun modul catu daya DC programmable kalawan kapadetan kakuatan tinggi, akurasi tinggi. Kartu tunggal sareng slot tunggal, kakuatan kaluaran dugi ka 60W. NXI-3106 ngarojong kartu tunggal bebas / kontrol terpadu, ngarojong CC, CV na SEQ modus, CC & CV fungsi pilihan prioritas, loba dipaké dina sistem test terpadu, badag skala nguji garis produksi jeung skenario test lianna.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Kakuatan Range 0~60W

● Rentang tegangan 6V / 15V / 30V / 60V

●Kisaran ayeuna 12A / 4A / 2A / 1A

●Rojongan CC/CV mode

●Fungsi SEQ Rojongan, 1000 léngkah pikeun total 10 file, nu bisa timer ditugaskeun

● Rojongan terpadu sareng NXI-F1080, NXI-F1030, NXI-F1020 pangukuran & kontrol chassis

●Rojongan CC&CV fungsi pilihan prioritas

● Rojongan OVP / OCP / OPP / panyalindungan OTP

●4HP lebar pikeun modul tunggal

●220V AC input, ngarojong LAN port kontrol komunikasi

Fungsi & Kauntungan

integrasi tinggi, 4U chassis ngarojong nepi ka 16 saluran
NXI-3106 modul catu daya DC programmable bisa Integrated dipaké kalawan runtuyan NXI-F1080 sarta pangukuran séjén & chassis Sistim kontrol, a chassis tunggal ngarojong nepi ka 16 saluran. Bandingkeun sareng catu daya desktop umum, integrasi ultra luhur sacara efektif ngabantosan pangguna pikeun ngahémat rohangan sareng biaya tés.
NXI3106 4U 16 saluran integrasi tinggi

fungsi SEQ
Runtuyan NXI-3106 ngarojong mode SEQ, sarta eta bisa diédit dina nepi ka 1000 léngkah, pamaké bisa nyetél tegangan kaluaran, arus kaluaran, sarta undak tunggal waktos Huni.
NXI3106 SEQ fungsi

Fungsi Prioritas CC&CV
Runtuyan NXI-3106 ngarojong CC&CV fungsi prioritas, pamaké bisa milih mode kerja optimal pikeun nguji nurutkeun karakteristik DUT. Sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 1, nalika DUT kedah ngahindarkeun tegangan overshoot nalika uji, mode prioritas tegangan kedah dianggo pikeun kéngingkeun tegangan naék anu gancang sareng lancar. Ditémbongkeun saperti dina Gambar 2, nalika DUT kudu nyingkahan overshoot ayeuna, atawa DUT nyaeta impedansi low, mode prioritas ayeuna kudu dipaké pikeun ménta arus rising gancang jeung lemes.
NXI3106 CC&CV fungsi prioritas

database
panalungtikan

kategori panas