sadaya Kategori
NXI-1100 10 Gigabit LAN Master Control Module

Imah>produk>Instrumén Modular

NXI-1100 10 Gigabit LAN Master Control Module
NXI-1100 10 Gigabit LAN Master Control Module

NXI-1100 10 Gigabit LAN Master Control Module


NXI-1100 mangrupakeun kinerja tinggi 10 Gigabit Ethernet master modul kontrol jeung single-port rubakpita transmisi 10 Gbps, ngarojong sambungan Gigabit nepi ka 16 liang modul NXI. NXI-1100 bisa dipaké salaku bursa data antara instrumen modular NXI sarta PCS, éta utamana cocog pikeun aplikasi merlukeun akuisisi data speed tinggi.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Dual SPF + interfaces, ngarojong optik / aksés modul listrik

●Ongkos throughput High kalawan total rubakpita nepi ka 20Gbps

● kasaluyuan High, 1Gbps / 10Gbps timer adaptif

● Rojongan sambungan Gigabit pikeun 16 slot pangukuran jeung kontrol modul NXI

● Rojongan sambungan cascade sababaraha chassis NXI rék dilegakeun jumlah slot

●Rojongan alamat MAC timer learning, transmisi data leuwih efisien

● Ngarojong panganteur pemicu éksternal, ngarojong fungsi pemicu sinkron

●Rojongan port otomatis-flip pikeun kasaluyuan hadé, sarta gampang ngagunakeun

●Configured kalawan indikator dinamis LED, tampilan real-time tina status port

● Lumaku pikeun chassis NXI-F1080

database
panalungtikan

kategori panas