sadaya Kategori
N8064B Programmable Modular résistor

Imah>produk>Instrumén Modular

N8064B runtuyan saluran tunggal kartu lalawanan programmable
Runtuyan N8064B saluran tunggal résistor variabel programmable
N8064B Programmable Modular résistor
N8064B Programmable Modular résistor

N8064B Programmable Modular résistor


N8064B nyaéta saluran tunggal kartu lalawanan programmable kalawan tegangan tahan maksimum nepi ka 1000V. Rentang setting lalawanan nyaéta 200kΩ ~ 61MΩ. Hal ieu ngamungkinkeun setelan fléksibel nurutkeun aplikasi béda. Salila aplikasi, kipas diperlukeun pikeun cooling. Total daya input teu kudu ngaleuwihan 3W.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Kartu lalawanan programmable High density

● Résistansi matrix switch tahan tegangan nepi ka 1000V

●Control circuit sarta lalawanan Asép Sunandar Sunarya isolasi listrik @ 1000V

●Ladenan kustomisasi spésifikasi béda sadia

●100M Ethernet komunikasi

database
panalungtikan

kategori panas