sadaya Kategori
N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester

Imah>produk>Sél suluh Test Series

N1200 runtuyan multi channel sél suluh alat ngawaskeun tegangan
panel hareup N1200
Konfigurasi N1200
N1200 panel pungkur
N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester
N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester
N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester
N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester

N1200 Series suluh Sél tegangan pangimeutan Tester


N1200 séri monitor tegangan sél ieu husus dikembangkeun ku NGI pikeun sél suluh R & D jeung produksi. Éta kalayan ukuran kompak, integrasi anu luhur, réliabilitas anu luhur sareng pangiriman data anu gancang. N1200 mandiri ngarojong nepi ka 200 saluran. Langkung seueur saluran tiasa diuji sakaligus dina modeu cascade. Rentang akuisisi tegangan ti -5V nepi ka +5V, nu lengkep nyertakeun rentang tegangan sél suluh. Data tegangan real-time tina total 200 saluran tiasa diunggah dina 50ms ku ngadopsi komunikasi Ethernet 100M.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● Rentang akuisisi tegangan: -2.5V ~ + 2.5V, -3V ~ + 3V, -5V ~ + 5V

●Akuisisi tegangan akurasi: 1mV, 2mV

●Integrasi High, mandiri jeung nepi ka 200 saluran

●Pangiriman data gancang, dina 50ms pikeun total 200 saluran transmisi

●100M Ethernet komunikasi

●Integrasi sistem Gampang, ngarojong protokol Modbus baku, merenah pikeun integrasi kana PLC jeung sistem kontrol séjén

●Ukuran Compact, baku 19 inci 1U, merenah pikeun instalasi rak

Widang aplikasi

●Suluh sél ngawas tegangan

●pangimeutan tegangan sél batré

Fungsi & Kauntungan

Mandiri ngadukung 200 saluran ngawaskeun tegangan

N1200 CVM ngahijikeun 200 saluran dina sasis standar 19U 1 inci. Pikeun langkung seueur syarat uji saluran, sababaraha sét N1200 tiasa dianggo pikeun uji simultaneous, anu henteu ngan ukur ngahémat rohangan pikeun palanggan, tapi ogé ningkatkeun genah.

200 saluran data waktos update 50ms

Laju sampling ultra-gancang N1200 sareng laju pangiriman gancang ngajantenkeun waktos ti akuisisi pikeun ngapdet 200 saluran data dugi ka 50ms.

200 saluran data waktos update 50ms

Akuisisi tegangan nepi ka 1mV

N1200 CVM ngagunakeun sirkuit deteksi stabil pikeun ngukur tegangan sél suluh kalayan akurasi nepi ka ± 1mV, ngamungkinkeun real-time deteksi tegangan-akurasi tinggi sél suluh tunggal. Koéfisién hawa sahandapeun 50ppm / ℃, sareng kasalahan anu disababkeun ku unggal sapuluh darajat Celsius henteu langkung ti 0.05%, anu ngamungkinkeun N1200 ngajaga akurasi tinggi dina aplikasi.

akurasi akuisisi tegangan nepi ka 1mV

database
panalungtikan

kategori panas