sadaya Kategori
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

tegangan bipolar N8361F jeung output arus bidirectional programmable dc catu daya
N8361F panel pungkur
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply
N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply

N8361F Bipolar Programmable DC Power Supply


Runtuyan N8361F mangrupikeun catu daya DC anu tiasa diprogram kalayan tegangan bipolar sareng kaluaran arus bidirectional, anu tiasa dioperasikeun ti mimiti ka kuadran kaopat. N8361F ngarojong ciri kayaning respon gancang, akurasi tinggi, stabilitas tinggi, kalenturan tinggi. Naékna tegangan sareng waktos ragrag kirang ti 50μs, akurasi ayeuna dugi ka 1μA, éta tiasa dianggo dina aplikasi anu peryogi catu daya tegangan positip sareng négatip, sapertos sirkuit analog, alat laboratorium, uji komponén éléktronik sareng uji drift taneuh éléktronik otomotif.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● Rentang tegangan:-20V ~ + 20V

● Kisaran Ayeuna: -10A ~ + 10A, Rentang Daya: 0-200W

● tegangan naékna sarta ragrag waktu ≤50μs

● Rojongan mode SEQ

●Akurasi High: Akurasi tegangan 0.01% + 2mV, akurasi ayeuna nepi ka 1μA

●High precision DVM

● Rojongan hareup jeung outlet pungkur, gampang pikeun desktop & integrasi

●With digital I / O, ngarojong test pemicu

● LAN / RS232 / Antarmuka BISA

Widang aplikasi

●Positip jeung négatip tegangan produk éléktronik test

●Consumer éléktronika nguji muatan gancang

●Sirkuit analog, uji relay

●ECU taneuh drift test

Fungsi & Kauntungan

Pasokan kakuatan bipolar, operasi opat kuadran

Fitur unik tina catu daya DC bipolar nyaéta saklar polaritasna positip sareng négatip. Ku nyaluyukeun posisi switch, pamaké bisa milih tegangan positif atawa kaluaran tegangan négatip pikeun minuhan kaperluan nguji circuit. Digabungkeun sareng desain aliran arus bidirectional, N8361F tiasa ngahontal operasi opat kuadran.

catu daya bipolar, 4 operasi kuadran

Desain wiring hareup jeung pungkur

N8361F dilengkepan banana jack di panel hareup jeung terminal kaluaran dina panel pungkur, nu gampang pikeun aplikasi desktop & integrasi, sarta ngaronjatkeun efisiensi test.

fungsi uji DVM

Runtuyan N8361F nyadiakeun fungsi ukur circuit dasar. Cai mibanda hiji channel diwangun-di DVM pikeun nguji tegangan éksternal. Rentang tegangan nyaéta -30V ~ 30V, sareng résolusina nyaéta 0.1mV. Layar LCD bakal mintonkeun data dinamis, nu merenah pikeun pamaké pikeun niténan parobahan tegangan.

dimension produk

N8361F diménsi

database
panalungtikan

kategori panas