sadaya Kategori
N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N39400 runtuyan 4 saluran akurasi tinggi switch programmable dc catu daya
panel hareup N39400
Konfigurasi N39400
N39400 panel pungkur
N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply
N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply
N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply
N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply

N39400 Series Pindah Power Supply 4 Channel Programmable DC Power Supply


Runtuyan N39400 mangrupakeun-akurasi tinggi & multi-kanal programmable catu daya DC kalawan desain 19U 2 inci baku, sadia pikeun instalasi rak. N39400 mandiri ngarojong Max. 4 saluran kaluaran, sareng saluran terasing. Duanana operasi lokal dina panel hareup jeung kadali jauh dina komputer dirojong. N39400 tiasa seueur dianggo dina uji lab, uji integrasi sistem, garis sepuh produksi, jsb.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 60V / 150V

● rentang ayeuna: 4A / 6A / 10A / 15A

● Rentang kakuatan: 200W / 360W / 600W

●CC&CV fungsi prioritas

●Alat tunggal jeung nepi ka 4 saluran, unggal channel terasing

●Multiple protections: OVP, OCP, OTP jeung sirkuit pondok

● port LAN jeung panganteur RS232

●Dilengkepan layar LCD sarta panganteur ramah-pamaké

●Desain port LAN ganda

Widang aplikasi

● Laboratorium sakola

● R & D laboratorium

● inspeksi garis produksi

● tés pangropéa

Fungsi & Kauntungan

Integrasi ultra luhur, alat tunggal sareng saluran 4

Runtuyan N39400 ngadopsi desain 19U 2 inci standar, sareng saluran Max.4 dina hiji alat. Unggal saluran diisolasi. Hiji alat tiasa ngadukung tés 4-stasiun sakaligus, anu tiasa ngirangan kuantitas alat uji sareng ningkatkeun efisiensi tés.

kadali jauh

Runtuyan N39400 ngarojong kadali jauh, nyadiakeun RS232 jeung port LAN pikeun komunikasi sareng komputer, sarta merealisasikan sagala fungsi dina panel via software aplikasi komputer.

Rasa jauh

Runtuyan N39400 nyadiakeun fungsi rasa jauh, nu bisa mindahkeun tegangan sabenerna beban deui ka N39400 ku kituna N39400 bisa ngimbangan tegangan kaluaran jeung ngaleungitkeun kasalahan kawat kalungguhan.

Ikon datar UI

Ikon datar UI nawiskeun operasi anu gampang sareng gancang.

panganteur fungsi N39400

Fungsi prioritas CC&CV

N39400 boga fungsi milih prioritas loop tegangan-kontrol atawa loop kontrol arus, nu nyandak N39400 pikeun ngadopsi mode test optimal pikeun DUTs béda, sahingga ngajaga DUT nu.

Ditémbongkeun saperti dina gambar hiji, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot tegangan salila test, kayaning suplai kakuatan ka processor-tegangan low atawa inti FPGA, mode prioritas tegangan kudu dipilih pikeun ménta tegangan naékna saum sareng lemes.

Ditémbongkeun saperti dina gambar dua, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot ayeuna salila test, atawa lamun DUT kalawan impedansi low, kayaning skenario ngecas batré, mode prioritas ayeuna kudu dipilih pikeun ménta gancang tur mulus naékna ayeuna.

Fungsi prioritas CC&CV

Dual port LAN pikeun sababaraha alat kontrol

N39400 ieu dilengkepan dua palabuhan LAN, nu bisa ngarojong sababaraha alat kontrol pikeun adjustment gancang jeung test.

port LAN ganda pikeun sababaraha alat kontrol

database
panalungtikan

kategori panas