sadaya Kategori
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N39200 runtuyan 2 saluran akurasi tinggi programmable dc catu daya pikeun nguji
panel hareup N39200
Konfigurasi N39200
N39200 panel pungkur
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply
N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply

N39200 Series 2 Channel Benchtop Unit Programmable DC Power Supply


Runtuyan N39200 mangrupakeun-akurasi tinggi & dual-kanal programmable catu daya DC, sadia pikeun pamakéan benchtop. N39200 mandiri ngarojong 2 saluran kaluaran, kalawan unggal channel terasing. Duanana operasi lokal dina panel hareup jeung kadali jauh dina komputer dirojong. N39200 tiasa seueur dianggo dina uji lab, uji integrasi sistem, garis sepuh produksi, jsb.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 60V / 150V

●layar toél harti luhur

● rentang ayeuna: 4A / 8A / 10A / 20A

● panganteur ramah-pamaké

● Rentang kakuatan: 200W / 400W / 600W

● port LAN jeung panganteur RS232

●CC&CV fungsi prioritas

●Multiple protections: OVP, OCP, OTP jeung sirkuit pondok

●Desain port LAN ganda

●Alat tunggal kalawan 2 saluran, unggal channel terasing

Widang aplikasi

● Laboratorium sakola

● R & D laboratorium

● inspeksi garis produksi

● tés pangropéa

Fungsi & Kauntungan

Saluran ganda, ukuran kompak sareng beurat hampang

Runtuyan N39200 ngadopsi 2U sareng desain satengah 19 inci, sareng 2 saluran dina hiji alat. Unggal saluran diisolasi. Hiji alat tiasa ngadukung tés 2 stasiun sakaligus, anu nyederhanakeun platform tés sareng ningkatkeun efisiensi tés.

Ikon datar UI

Ikon datar UI nawiskeun operasi anu gampang sareng gancang.

panganteur fungsi N39200

panganteur fungsi N39200

Keypad virtual

N39200 dirancang kalayan keypad virtual pikeun input parameter.

fungsi keypad virtual

modeu SEQ

Modeu SEQ ngamungkinkeun netepkeun tegangan kaluaran, arus kaluaran sareng waktos cicing pikeun léngkah tunggal.

modeu SEQ

modeu Cascade pikeun ékspansi kakuatan

N39200 ngarojong dua saluran mode paralel internal. Dina mode paralel, tegangan kaluaran tetep sarua. Arus kaluaran sareng kakuatan bakal dua kali.

modeu cascade pikeun ékspansi kakuatan

modeu cascade pikeun ékspansi kakuatan

Fungsi prioritas CC&CV

N39200 boga fungsi milih prioritas loop tegangan-kontrol atawa loop kontrol arus, nu nyandak N39200 pikeun ngadopsi mode test optimal pikeun DUTs béda, sahingga ngajaga DUT nu.

Ditémbongkeun saperti dina gambar hiji, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot tegangan salila test, kayaning suplai kakuatan ka processor-tegangan low atawa inti FPGA, mode prioritas tegangan kudu dipilih pikeun ménta tegangan naékna saum sareng lemes.

Ditémbongkeun saperti dina gambar dua, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot ayeuna salila test, atawa lamun DUT kalawan impedansi low, kayaning skenario ngecas batré, mode prioritas ayeuna kudu dipilih pikeun ménta gancang tur mulus naékna ayeuna.

Fungsi prioritas CC&CV

Dual port LAN pikeun sababaraha alat kontrol

N39200 ieu dilengkepan dua palabuhan LAN, nu bisa ngarojong sababaraha alat kontrol pikeun adjustment gancang jeung test.

port LAN ganda pikeun sababaraha alat kontrol


database
panalungtikan

kategori panas