sadaya Kategori
N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N38300 runtuyan kakuatan tinggi tegangan tinggi programmable dc catu daya
panel hareup N38300
Konfigurasi N38300
N38300 panel pungkur
N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply
N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply
N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply
N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply

N38300 Runtuyan Wide Range High Power High Tegangan Programmable DC Power Supply


Runtuyan N38300 mangrupakeun rentang lega, dénsitas kakuatan tinggi, programmable kakuatan tinggi DC catu daya. N38300 mandiri 19 inci 3U chassis nyaeta nepi ka 18kW. Efisiensi kakuatan saluhur 93%. rentang kakuatan nepi ka 180 kW. Kisaran ayeuna dugi ka 5100A sareng rentang tegangan dugi ka 2250V. N38300 séri catu daya DC boga fungsi komprehensif sarta ngarojong sababaraha métode kontrol, sahingga hiji pilihan idéal pikeun aplikasi laboratorium sarta sistem test otomatis.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Tegangan nepi ka 2250V, ayeuna nepi ka 5100A, kakuatan nepi ka 180kW

● Ngarojong master / budak paralel, kakuatan nambahan nepi ka 1.8MW

●Tegangan akurasi 0.05%FS, ayeuna akurasi 0.1%FS

●Tegangan jeung laju sampling ayeuna 500kHz, resolusi 16 bit

●Power factor 0.99, efisiensi nepi ka 93%

● port LAN sareng antarmuka RS232 salaku standar, GPIB, BISA, RS485 sareng USB salaku pilihan

●CC&CV fungsi prioritas

●CC, CV jeung mode CP

●Baku 19 inci 3U chassis

●Editable naek jeung ragrag laju slew pikeun tegangan jeung ayeuna

●Simulasi lalawanan internal, fungsi SEQ, fungsi RAMP tegangan

●Multiple protections: OCP, OVP, LVP, OTP, OPP

●Dilengkepan layar LCD, tombol numerik jeung kenop pikeun ngarojong operasi lokal

●Equipped kalawan-tegangan tinggi isolasi digital & analog, sarta panganteur ngawaskeun

Widang aplikasi

●Widang énergi anyar, kayaning batré Li-on, photovoltaic, suluh hidrogén, BMS neundeun énergi, jsb.

●Nguji jeung powering sahiji komponén éléktronik kakuatan tinggi

●Laboratorium, garis produksi ATE sistem test otomatis

●Widang éléktronika kakuatan, kayaning kakuatan tinggi DC-DC converter, DC-AC inverter, jsb.

●Nguji jeung powering of aerospace éléktronika

●Widang automation industri, sapertos controller, drive, server, robot, jsb.

Fungsi & Kauntungan

Kisaran lega pikeun ngahémat biaya pameseran

kakuatan maksimum runtuyan N38300 'sanes hasil Max. tegangan dikali Max. ayeuna. Hayu urang nyandak modél N38306-300-75 contona. The Max. kakuatan nyaéta 6kW bari Max. tegangan 300V jeung Max. ayeuna 75A. Dibandingkeun sareng catu daya tradisional, fitur ieu nawiskeun N38300 rentang aplikasi anu langkung lega, anu sacara signifikan ngirangan biaya pameseran sareng padamelan rohangan.

kakuatan tinggi kaluaran tegangan tinggi

Fungsi prioritas CC&CV

N38300 boga fungsi milih prioritas loop tegangan-kontrol atawa loop kontrol arus, nu nyandak N38300 pikeun ngadopsi mode test optimal pikeun DUTs béda, sahingga ngajaga DUT nu.

Ditémbongkeun saperti dina gambar hiji, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot tegangan salila test, kayaning suplai kakuatan ka processor-tegangan low atawa inti FPGA, mode prioritas tegangan kudu dipilih pikeun ménta tegangan naékna saum sareng lemes.

Ditémbongkeun saperti dina gambar dua, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot ayeuna salila test, atawa lamun DUT kalawan impedansi low, kayaning skenario ngecas batré, mode prioritas ayeuna kudu dipilih pikeun ménta gancang tur mulus naékna ayeuna.

Fungsi prioritas CC&CV

simulasi lalawanan internal

Runtuyan N38300 ngamungkinkeun setélan tegangan jeung nilai lalawanan internal. Numutkeun arus kaluaran anu saluyu, tegangan kaluaran diréduksi ku résistansi set. Dina hal ieu, résistansi internal tina batré sekundér, sél suluh jeung supercapacitor bisa saukur simulated.

simulasi lalawanan internal

Desain master / budak, merenah pikeun ékspansi kakuatan

N38300 tiasa dianggo sacara mandiri atanapi dina operasi paralel master / budak. Éta gaduh mode master / budak anu diwangun, sareng Max. kakuatan bisa dimekarkeun jadi 1.8MW. Ieu adopts desain babagi ayeuna unik pikeun mastikeun unggal modul babagi beban sarua jeung mastikeun konsistensi pamakéan produk.

master / desain budak

database
panalungtikan

kategori panas