sadaya Kategori
N36200 Runtuyan Wide Range Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N36200 runtuyan ukuran kompak programmable ac dc sumber kakuatan
panel hareup N36200
Konfigurasi N36200
N36200 panel pungkur
N36200 Runtuyan Wide Range Programmable DC Power Supply
N36200 Runtuyan Wide Range Programmable DC Power Supply
N36200 Runtuyan Wide Range Programmable DC Power Supply
N36200 Runtuyan Wide Range Programmable DC Power Supply

N36200 Runtuyan Wide Range Programmable DC Power Supply


Runtuyan N36200 mangrupikeun catu daya DC anu tiasa diprogram kalayan ukuran kompak ultra, kinerja luhur, kapadetan kakuatan anu luhur. Jangkungna 1 U sareng desain lebar satengah 19 inci nyayogikeun pangalaman anu nyaman sareng hemat rohangan dina kabinet mandiri sareng terpadu. Runtuyan N36200 ngarojong respon dinamis gancang, kaluaran akurasi tinggi, multi fungsi test pikeun minuhan kaperluan skenario aplikasi béda.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●ultra ukuranana ci, dénsitas kakuatan tinggi

●Fast waktos respon dinamis, tegangan naek & ragrag waktu ≤10ms

● akurasi tegangan: 0.03% + 0.02% FS

● akurasi ayeuna: 0.1% + 0.1% FS

● Ngadukung uji simulasi gelombang otomotif (opsional)

●Support test SEQ, test ngecas batré, simulasi lalawanan internal

● Rojongan LAN / RS232 / RS485 / CAN kontrol komunikasi

●Rojongan Modbus-RTU/SCPI/CAnopen protokol komunikasi

●Tegangan adjustable / laju slew ayeuna

●CC&CV fungsi prioritas

●3.2 layar LCD inci

Widang aplikasi

●R&D laboratorium

●Aerospace & éléktronika otomotif

●Sistim tés ATE

●Batre panyimpen

● éléktronika konsumén

Fungsi & Kauntungan

Ukuran ultra kompak, kapadetan kakuatan tinggi

N36200 runtuyan DC catu daya adopts design dissipation panas sistimatis, 1U satengah-lebar chassis terpadu 1600W kaluaran rentang lega, tegangan nepi ka 80V, ayeuna nepi ka 42 A. N36200 runtuyan dirancang kalayan ukuran leutik jeung dénsitas kakuatan tinggi papanggih aplikasi test konsumén ' skenario, ngahemat ongkos purchasing jeung spasi nempatan.

Fungsi prioritas CC&CV

Fungsi prioritas CC&CV

Runtuyan N36200 ngarojong CC&CV fungsi prioritas, pamaké bisa milih mode kerja optimal pikeun nguji nurutkeun karakteristik DUT.

Ditémbongkeun saperti dina gambar hiji, nalika DUT kudu nyingkahan overshoot tegangan salila nguji, mode prioritas tegangan kudu dipake pikeun ménta tegangan naékna gancang sarta lemes.

Ditémbongkeun saperti dina gambar dua, nalika DUT kudu nyingkahan overshoot ayeuna, atawa DUT nyaeta impedansi low, mode prioritas ayeuna kudu dipake pikeun ménta gancang tur mulus rising ayeuna.

ngarojong fungsi analog gelombang otomotif

Ngarojong fungsi analog gelombang otomotif, dianggo pikeun uji kinerja listrik cartronics (Opsional)

Runtuyan N36200 tiasa janten fungsi analog gelombang mobil opsional, anu tiasa nyonto bentuk gelombang awal mobil, gelombang gelombang terjun tegangan waktos pondok, ngabongkar gelombang, jsb, éta nyumponan ISO16750-2, LV124 sareng standar sanésna, dianggo pikeun uji kinerja listrik cartronics.

Diménsi produk

N36200 diménsi

database
panalungtikan

kategori panas