sadaya Kategori
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N36100 runtuyan ukuran kompak programmable ac dc catu daya
panel hareup N36100
Konfigurasi N36100
N36100 panel pungkur
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply
N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply

N36100 Series Laboratorium Programmable DC Power Supply


Runtuyan N36100 mangrupikeun catu daya DC kalayan ukuran kompak ultra, kinerja luhur sareng kapadetan kakuatan tinggi. Jangkungna 1U sareng desain lebar satengah 19 inci nyayogikeun pangalaman anu nyaman sareng hemat rohangan dina kabinet mandiri sareng terpadu. kakuatan kaluaran maksimum N36100 nyaeta 900W. Dina panempoan ciri uji tina widang anu béda sapertos uji laboratorium, uji integrasi sistem sareng uji garis produksi skala ageung, séri N36100 ngadopsi desain anu lega pikeun nyumponan kabutuhan skenario aplikasi anu béda.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●1U jangkungna + satengah rubak 19 inci, rentang lega sarta dénsitas kakuatan tinggi

● kakuatan kaluaran maksimum: 900W

● Rasa jauh

● fungsi test SEQ

●External kontrol programming analog

●Multiple protections: OVP, OCP, OPP, OTP jeung sirkuit pondok

●CC&CV fungsi prioritas

● Ngarojong test ngecas batré jeung fungsi simulasi lalawanan internal

●Auto ngajalankeun fungsi sanggeus ngamimitian, editable ngajalankeun waktu reureuh

●Desain modular, merenah formulti saluran kombinasi

●Multiple interfaces komunikasi: LAN/CAN/RS232/RS485

Widang aplikasi

●R&D laboratorium

●Otomotif sareng avionik

●Sistim tés ATE

●Industrial DC / DC converter

●Motor DC leutik

Fungsi & Kauntungan

Ukuran ultra-kompak, kinerja luhur

Runtuyan N36100 ngan ukur 1U sareng satengah 19 inci. Nanging, kakuatan kaluaran maksimalna dugi ka 900W. Cai mibanda sababaraha fungsi test, sababaraha panyalindungan jeung rentang lega, nu nyandak N36100 bisa dipaké dina aplikasi béda.

ukuran ultra-kompak

Fungsi prioritas CC&CV

N36100 boga fungsi milih prioritas loop tegangan-kontrol atawa loop kontrol arus, nu nyandak N36100 pikeun ngadopsi mode test optimal pikeun DUTs béda, sahingga ngajaga DUT nu.

Fungsi prioritas CC&CV

Ditémbongkeun saperti dina gambar hiji, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot tegangan salila test, kayaning suplai kakuatan ka processor-tegangan low atawa inti FPGA, mode prioritas tegangan kudu dipilih pikeun ménta tegangan naékna saum sareng lemes.

Ditémbongkeun saperti dina gambar dua, nalika DUT merlukeun ngurangan overshoot ayeuna salila test, atawa lamun DUT kalawan impedansi low, kayaning skenario ngecas batré, mode prioritas ayeuna kudu dipilih pikeun ménta gancang tur mulus naékna ayeuna.

layar boléd

Layar OLED boga kaunggulan ukuran kompak, konsumsi kakuatan low, kacaangan tinggi jeung efisiensi highluminous.

fungsi test SEQ

Fungsi SEQ N36100 ngarojong nepi ka 200 léngkah. Hal ieu ngamungkinkeun setélan tegangan kaluaran, arus kaluaran, laju slew tegangan, laju slew ayeuna sareng waktos cicing pikeun léngkah tunggal.

fungsi test SEQ

simulasi lalawanan internal

Runtuyan N36100 ngamungkinkeun setélan tegangan jeung nilai lalawanan internal. Numutkeun arus kaluaran anu saluyu, tegangan kaluaran diréduksi ku résistansi set. Dina hal ieu, résistansi internal tina batré sekundér, sél suluh jeung supercapacitor bisa saukur simulated.

simulasi lalawanan internal

database
panalungtikan

kategori panas