sadaya Kategori
N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N3600 runtuyan lega kaluaran programmable dc catu daya
panel hareup N3600
Konfigurasi N3600
N3600 panel pungkur
N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply
N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply
N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply
N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply

N3600 Runtuyan DC Power Sumber Single-Channel Programmable DC Power Supply


Runtuyan N3600 mangrupakeun catu daya DC programmable lega-rentang. Kisaran ayeuna kaluaranna nyaéta 5A ka 1500A, rentang tegangan kaluaran nyaéta 16V ka 1200V, sareng rentang kakuatan kaluaran nyaéta 800W ka 9kW. Ieu ngarojong mode cascade, CC / CV / CP modeu, test SEQ jeung programming éksternal. N3600 kalawan rentang lega, multi-fungsi, kinerja tinggi na reliabiliti tinggi bisa dipaké dina énergi anyar, automation industri, jsb


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 16V-1200V

● rentang ayeuna: 5A-1500A

● Rentang kakuatan: 800W-9kW

●Multiple alat operasi dina modeu cascade, nepi ka 90kW

●CC, CV jeung mode CP

●Fungsi tés runtuyan (SEQ), nepi ka 100 grup file runtuyan, nepi ka 100 léngkah per file

●Laju slew naek / ragrag Editable

●Convenient HMI (interaksi manusa-mesin) panganteur dina layar LCD

●Dilengkepan layar LCD, tombol numerik jeung kenop pikeun ngarojong operasi lokal

● dissipater éksternal ngajaga catu daya sarta DUT

●Standar chassis 19 inci, sadia pikeun benchtop atanapi rak instalasi

●Diwangun-di RS232 / panganteur komunikasi LAN

●Multiple protections: OCP, OVP, UVP, OTP, OPP, kontrol periferal alarem kasalahan komunikasi

●Analog programming (APG) panganteur, panganteur ngawaskeun ayeuna, fungsi pemicu jauh pikeun ngawujudkeun kontrol fungsi kompléks jeung ngawaskeun

Widang aplikasi

●Widang énergi anyar, kayaning batré Li-on, photovoltaic, suluh hidrogén, BMS neundeun énergi, jsb.

●Widang sipil, kayaning parabot imah, éléktronika konsumén, komunikasi, jsb.

●Laboratorium, garis produksi, ATE sistem test otomatis

●Widang otomotif, sapertos BMS, DC-DC, éléktronika otomotif, jsb.

●Nguji jeung powering of aerospace éléktronika

●Widang automation industri, sapertos controller, drive, server, robot, jsb.

Fungsi & Kauntungan

fungsi SEQ

Fungsi SEQ nyadiakeun setelan tegangan kaluaran, kaluaran ayeuna, tegangan laju slew, laju slew ayeuna jeung waktu cicing pikeun hambalan tunggal.

N3600 SEQ fungsi

Tegangan nepi ka 1200V, ngajadikeun test tegangan tinggi leuwih aman

runtuyan N3600 ngarojong nepi ka 1200V. Dina widang LED, batré, DC / DC converter jeung industri lianna, tegangan tinggi nyaéta kabutuhan dasar pikeun catu daya. Salian ti industri anu disebatkeun di luhur, séri N3600 ogé tiasa diterapkeun pikeun tés khusus kalayan syarat tegangan anu luhur pisan. Kasalametan tés tegangan tinggi sok janten perhatian para insinyur. NGI nempatkeun tekenan kana detil sapertos desain terminal kaamanan pikeun mastikeun kasalametan tés.

Kisaran lega pikeun ngahémat biaya pameseran

kakuatan maksimum runtuyan N3600 'sanes hasil Max. tegangan dikali Max. ayeuna. Hayu urang nyandak modél N3630-240-060 contona. The Max. kakuatan nyaeta 3kW bari Max. tegangan 240V jeung Max. ayeuna 60A. Fitur ieu nawiskeun rentang aplikasi N3600 anu langkung lega, dibandingkeun sareng catu daya tradisional.

tegangan nepi ka 1200V

fungsi dissipater éksternal

Nalika nganggo N3600 pikeun nyayogikeun kakuatan ka beban induktif sapertos motor, pencét tombol ON / OFF dina panel hareup N3600 pikeun ngeureunkeun catu daya. Dina waktu ieu, motor bisa balik tegangan leuwih gede ti nilai setting ka N3600, nu kamungkinan ngaruksak N3600 jeung motor. Pamaké bisa nyambungkeun beban ka N3600 sakumaha dissipater a. Tegangan pangaturan beban kedah janten paningkatan langkung luhur tibatan tegangan setting N3600. Nalika tegangan setting beban leuwih luhur ti tegangan setting of N3600, beban moal jalan. Lamun tegangan balik ku motor ngaleuwihan tegangan setting beban, beban dimimitian pikeun nangtayungan N3600 jeung controller motor.

fungsi dissipater éksternal

database
panalungtikan

kategori panas