sadaya Kategori
N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N35200 runtuyan lega kaluaran bi-arah programmable dc catu daya
panel hareup N35200
Konfigurasi N35200
N35200 panel pungkur
N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply

N35200 Runtuyan Wide Range High-Power Bidirectional Programmable DC Power Supply


Runtuyan N35200 mangrupikeun catu daya DC anu tiasa diprogram bidirectional kakuatan tinggi. N35200 ngadopsi desain kuadran ganda, anu tiasa nyayogikeun & nyerep kakuatan, sareng ngabalikeun kakuatan ka grid bersih, ku kituna ngahémat konsumsi kakuatan sareng ngirangan dissipation panas rohangan, anu tiasa ngirangan biaya uji. N35200 boga rupa-rupa aplikasi ukur, kalawan rentang kakuatan tunggal 6kW mun 180kW, rentang ayeuna nepi ka 1200A, rentang tegangan nepi ka 1500V, jeung kakuatan ékspansi paralel master-budak nepi ka 1.8MW. Runtuyan N35200 nyadiakeun pangukuran precision tinggi jeung sababaraha fungsi nguji, nu bisa loba dipaké dina énergi anyar, otomotif, neundeun énergi, semikonduktor, photovoltaic, drive listrik jeung industri lianna.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●Rentang Alat Tunggal: tegangan 0~1500V, ayeuna ± 1200A, kakuatan ± 6kW~±180kW

● Ngarojong master / budak mode kontrol paralel, kakuatan nambahan nepi ka 1.8MW

●Dua quadrants seamless switching, arus antara DUT jeung aliran grid bidirectional

●Tegangan akurasi 0.02%FS, ayeuna akurasi 0.1%FS

● Ngarojong batré muatan / test ngurangan

●CC / CV fungsi pilihan prioritas, laju slew tegangan adjustable

● Fungsi simulasi lalawanan internal, fungsi kaluaran timing, tegangan kaluaran fungsi tanjakan

●Multiple fungsi panyalindungan, OVP, UVP, ± OCP, ± OPP, OTP, panyalindungan gagalna kakuatan

● port LAN sareng antarmuka RS232 salaku standar, GPIB, BISA, RS485 sareng USB salaku pilihan

● Ngadukung fungsi simulasi kurva IV matriks PV (opsional)

●Equipped kalawan-tegangan tinggi isolasi digital & analog, sarta panganteur ngawaskeun

Widang aplikasi

●Laboratorium, garis produksi ATE sistem test otomatis

●Photovoltaic inverter, sél suluh hidrogén, matrix sél surya sarta widang énergi anyar lianna

●High-kakuatan gudang énergi, UPS, mikro grid inverter jeung aplikasi neundeun énergi lianna

●BOBC, DC-DC, motor drive, éléktronika otomotif jeung widang otomotif lianna

●Semikonduktor sareng komponenana, laser, LED kakuatan tinggi jeung widang nguji semikonduktor lianna

● Alat komunikasi, UAV, éléktronika aerospace, las / electroplating, jsb

●Ngeusian jeung tés ngurangan tina batré kakuatan, batré gudang kalungguhan jeung kapasitor super

Fungsi & Kauntungan

Arus dua arah, saklar mulus antara sumber sareng beban

N35200 runtuyan DC Sumber teu ukur bisa nyadiakeun kakuatan éksternal, tapi ogé nyerep kakuatan, sarta balik énergi listrik ka grid bersih. N35200 séri catu daya bidirectional bisa dirobah terus seamlessly antara kaluaran jeung diserep ayeuna, éféktif Ngahindarkeun tegangan atawa overshoot ayeuna. Hal ieu loba dipaké dina batré kakuatan, UPS, dewan panyalindungan batré jeung nguji parabot gudang énergi lianna.

arus bidirectional, ngagabungkeun kakuatan jeung fitur beban eupan balik

Rupa-rupa desain kaluaran

N35200 runtuyan bidirectional DC catu daya adopts desain rupa-rupa. Catu daya tunggal tiasa ngahasilkeun sajumlah tegangan sareng arus anu langkung ageung dina kakuatan kaluaran anu dipeunteun, nyugemakeun skénario aplikasi uji insinyur pikeun produk tina rupa-rupa tingkat tegangan / ayeuna, sareng ngirangan pisan biaya pameseran sareng pangeusi rohangan di laboratorium atanapi sistem uji otomatis.

rupa-rupa desain kaluaran

Fungsi prioritas CC&CV

Runtuyan N35200 boga fungsi netepkeun tegangan loop eupan balik prioritas sirkuit atawa prioritas sirkuit eupan balik loop ayeuna, éta bisa ngadopsi mode kerja optimal pikeun nguji nurutkeun karakteristik DUT, ku kituna pikeun ngajaga DUT hadé. Ditémbongkeun saperti dina Gambar 1, lamun kudu ngurangan overshoot tegangan salila nguji, mode prioritas tegangan kudu dipake dina urutan pikeun ménta tegangan rising gancang jeung lemes. Ditémbongkeun saperti dina Gambar 2, lamun kudu ngurangan overshoot ayeuna salila nguji, mode prioritas ayeuna kudu dipake pikeun ménta arus rising gancang jeung lemes.

Fungsi prioritas CC&CV

Desain master / budak, merenah pikeun ékspansi kakuatan

N35200 tiasa dianggo sacara mandiri atanapi dina operasi paralel master / budak. Cai mibanda diwangun-di master / mode budak, sarta Max.power bisa dimekarkeun pikeun 1.8MW. Ieu adopts desain babagi ayeuna unik pikeun mastikeun unggal modul babagi beban sarua jeung mastikeun konsistensi pamakéan produk.

master / desain budak, merenah pikeun perluasan kakuatan

database
panalungtikan

kategori panas