sadaya Kategori
N35100 Runtuyan Bidirectional Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N35100 runtuyan lega kaluaran bidirectional programmable dc catu daya
Konfigurasi N35100
N35100 sisi view
N35100 Runtuyan Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35100 Runtuyan Bidirectional Programmable DC Power Supply
N35100 Runtuyan Bidirectional Programmable DC Power Supply

N35100 Runtuyan Bidirectional Programmable DC Power Supply


Runtuyan N35100 nyaéta catu daya DC programmable bidirectional. N35100 ngadopsi desain kuadran ganda, anu tiasa nyayogikeun & nyerep kakuatan, sareng ngabalikeun kakuatan ka grid kalayan bersih, ku kituna ngahémat konsumsi kakuatan sareng ngirangan dissipation panas rohangan, anu tiasa ngirangan biaya uji. Runtuyan N35100 nyadiakeun pangukuran precision tinggi jeung sababaraha fungsi nguji, nu bisa loba dipaké dina énergi anyar, otomotif, neundeun énergi, drive listrik, simulasi batré jeung industri lianna.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Ukuran leutik sareng kapadetan kakuatan tinggi, ngahijikeun 2500W dina jangkungna 1U sareng sasis lebar satengah 19 inci

●Tegangan: 80V, Ayeuna: ± 55A

●CC/CV prioritas

● tegangan adjustable jeung laju slew ayeuna

●CC, CV, CR jeung mode CP

●SEQ test, muatan / ngurangan test supportable

●Multiple fungsi panyalindungan, OVP, UVP, OCP, OPP, OTP

●3.2 inci layar warna HD pikeun mintonkeun informasi

● LAN / RS232 / RS485 / BISA salaku baku

●Modbus-RTU / BISA buka / protokol baku SCPI supportable

Widang aplikasi

●Aplikasi gudang énergi, kayaning gudang énergi outdoor, UPS jsb.

●Motor aplikasi test drive, kayaning inverters, drive, Controllers motor, jsb.

●Alat-alat batré, kayaning parabot listrik, kandaraan listrik, drones, jsb.

●Energi anyar widang wahana, kayaning inverters kandaraan, pompa sirkulasi, éléktronika otomotif, jsb.

Fungsi & Kauntungan

Arus dua arah, saklar mulus antara sumber sareng beban
N35100 runtuyan sumber DC teu ngan bisa nyadiakeun kakuatan éksternal, tapi ogé nyerep kakuatan, sarta balik énérgi listrik ka grid bersih. N35100 runtuyan catu daya bidirectional bisa dirobah terus seamlessly antara outpt na diserep ayeuna, éféktif Ngahindarkeun tegangan atawa overshoot ayeuna .It loba dipaké dina batré li-ion, UPS, dewan panyalindungan batré jeung nguji parabot gudang énergi lianna.
sumber sarta beban switch seamless

Rupa-rupa desain kaluaran
N35100 runtuyan bidirectional DC catu daya adopts desain rupa-rupa. A catu daya tunggal bisa kaluaran sauntuyan lega tina tegangan jeung arus dina kakuatan kaluaran dipeunteun, nyugemakeun skenario aplikasi test insinyur 'pikeun produk tina rupa-rupa tegangan / tingkat ayeuna, sarta greatly ngurangan beuli beuli na spasi occupancy di laboratorium atawa sistem test otomatis. kakuatan kaluaran N35125-80-55 nyaeta 2500W. Tegangan kaluaran maksimum sareng arus kaluaran masing-masing ngahontal 80V sareng 55A, sareng catu daya tiasa nutupan langkung seueur aplikasi pikeun ngahémat biaya.
modeu sumber kaluaran rentang lega

Fungsi prioritas CC&CV
Runtuyan N35100 boga fungsi netepkeun tegangan loop eupan balik prioritas circuit atanapi loop arus prioritas circuit eupan balik, éta bisa ngadopsi mode kerja optimal pikeun nguji nurutkeun karakteristik DUT, ku kituna pikeun hadé ngajaga DUT.As ditémbongkeun dina Gambar 1, nalika perlu pikeun ngurangan overshoot tegangan salila nguji, mode prioritas tegangan kudu dipake dina urutan pikeun ménta tegangan rising saum sareng lemes.As ditémbongkeun dina Gambar 2, nalika perlu ngurangan overshoot ayeuna salila nguji, mode prioritas ayeuna kudu dipaké pikeun ménta a gancang jeung lancar rising ayeuna.
N35100 CC CV fungsi prioritas

dimension produk
N35100 modél dimensi

database
panalungtikan

kategori panas