sadaya Kategori
N3410 Series Linear Power Supply Variable Adjustable Programmable DC Power Supply pikeun Tés

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N3410 runtuyan 3 saluran lab benchtop aplikasi linier programmable dc catu daya
panel hareup N3410
Konfigurasi N3410
N3410 panel pungkur
N3410 Series Linear Power Supply Variable Adjustable Programmable DC Power Supply pikeun Tés
N3410 Series Linear Power Supply Variable Adjustable Programmable DC Power Supply pikeun Tés
N3410 Series Linear Power Supply Variable Adjustable Programmable DC Power Supply pikeun Tés
N3410 Series Linear Power Supply Variable Adjustable Programmable DC Power Supply pikeun Tés

N3410 Series Linear Power Supply Variable Adjustable Programmable DC Power Supply pikeun Tés


Runtuyan N3410 mangrupakeun catu daya DC programmable triple-kanal kalawan kinerja luhur jeung reliabilitas tinggi. N3410 nyaéta kalayan satengah 19 ukuran 2U inci, ngahijikeun tilu saluran kaluaran bebas, sarta ngarojong duanana hareup jeung wiring pungkur. Éta gaduh ukuran kompak sareng penampilan anu elegan. N3410 ngarojong duanana aplikasi benchtop kalawan mawa cecekelan sarta Dengdekkeun stand, sarta ngarojong instalasi rak pikeun integrasi sistem. Inpormasi tés sareng pangukuran ditampilkeun sacara intuitif dina layar LCD 4.3 inci. Éta nyayogikeun pangukuran DVM salaku fungsi pilihan pikeun nyumponan tungtutan tés anu béda.

Bagikeun ka:
Fitur utama

rentang tegangan: 6V / 32V / 60V, ngarojong sambungan runtuyan pikeun ngaronjatkeun tegangan

● rentang ayeuna: 3A / 5A, ngarojong sambungan paralel pikeun ngaronjatkeun ayeuna

●3 saluran dina mandiri, unggal saluran terasing

●Rendah riak&noise

●Akurasi sareng résolusi anu luhur, dugi ka 0.1mV / 0.1mA * 1 *

●Waktu respon dinamis kirang ti 1ms

● Ngarojong runtuyan, paralel jeung ngabasmi modus kaluaran

●Ukur DVM akurasi luhur (pikeun N3411P/N3412P/N3413P wungkul)

● Hareup jeung terminal kaluaran pungkur

● port LAN jeung panganteur RS232

●Satengah 19 ukuran 2U inci kalawan nangtung Dengdekkeun

●4.3 inci layar LCD, ngarojong screenshot via port USB

● Fungsi tés runtuyan (SEQ)*2*

●Grafik pikeun tampilan bentuk gelombang kaluaran sacara real-time*3*

Catetan 1: N3411E / N3412E / N3413E kalayan resolusi 10mV / 1mA.
Catetan 2: SEQ teu sadia pikeun N3411E / N3412E / N3413E.
Catetan 3: Grafik teu sadia pikeun N3411E / N3412E / N3413E.

Widang aplikasi

● Laboratorium sakola

● R & D laboratorium

● inspeksi garis produksi

● tés pangropéa

Fungsi & Kauntungan

Desain wiring hareup jeung pungkur
runtuyan N3410 ngarojong duanana wiring panel hareup jeung pungkur. Pamaké tiasa nempatkeun N3410 dina bangku luhur atanapi ngahijikeun kana rak, anu masihan pangalaman anu pikaresepeun.

desain wiring hareup jeung pungkur

desain wiring hareup jeung pungkur

akurasi tinggi jeung ripple low
N3410 boga kinerja alus teuing dina akurasi kaluaran. Éta ogé gaduh ripple & noise ultra-rendah. Vrms ripple kirang ti 400μV, sareng Vp-p kirang ti 5mV.

akurasi tinggi jeung ripple low

fungsi test SEQ
runtuyan N3410 ngarojong éditan runtuyan. Pamaké tiasa nyetél tegangan kaluaran, arus kaluaran sareng waktos jalan léngkah tunggal. 100 grup tegangan jeung ayeuna runtuyan bisa jadi pamaké-diartikeun. Payil runtuyan ogé bisa diimpor ngaliwatan USB tipe-A panganteur dina panel hareup.

fungsi test SEQ

Runtuyan, paralel jeung ngabasmi modeu kaluaran
Runtuyan N3410 boga tilu modus kaluaran: CH1 / CH2 runtuyan, sajajar jeung renik, nu bisa switched dina panel hareup, tanpa serial éksternal sarta wiring paralel pikeun minuhan kaperluan rentang béda jeung kaluaran tegangan.

modeu kaluaran runtuyan

modeu kaluaran paralel

modeu kaluaran renik

Ukur DVM (pikeun N3411P/N3412P/N3413P wungkul)
N3411P / N3412P / N3413P gaduh saluran DVM akurasi tinggi pikeun nguji tegangan éksternal, kalayan rentang -600V ~ + 600V. Cai mibanda tilu rentang otomatis: ± 600V / ± 60V / ± 6V, kalawan akurasi pangukuran 0.01% FS jeung résolusi pangukuran 5½ angka. Data pangukuran ieu refreshed dina layar HD sacara real waktos, nu merenah pikeun niténan variasi tegangan.

Grafik
Grafik tiasa dianggo pikeun ningalikeun bentuk gelombang kaluaran sacara real waktos. Eusi tampilan gelombang tiasa diédit, sapertos tegangan-waktos, ayeuna-waktos, kakuatan-waktos, jsb.

database
panalungtikan

kategori panas