sadaya Kategori
N36600 Series Portabel Wide Range Programmable DC Power Supply

Imah>produk>Pasokan Daya DC

N36600 runtuyan portabel mini ukuranana adjustable variabel dc catu daya pikeun nguji
panel hareup N36600
Konfigurasi N36600
N36600 panel pungkur
N36600 Series Portabel Wide Range Programmable DC Power Supply
N36600 Series Portabel Wide Range Programmable DC Power Supply
N36600 Series Portabel Wide Range Programmable DC Power Supply
N36600 Series Portabel Wide Range Programmable DC Power Supply

N36600 Series Portabel Wide Range Programmable DC Power Supply


Runtuyan N36600 mangrupikeun catu daya DC anu tiasa diprogram lega portabel kalayan ukuran kompak anu sacara signifikan ngirangan biaya pameseran sareng padamelan rohangan. Runtuyan N36600 dilengkepan port LAN, antarmuka RS232 sareng antarmuka RS485 anu ngadukung protokol SCPI sareng Modbus. N36600 tiasa seueur dianggo di laboratorium, sepuh garis produksi, uji ATE sareng aplikasi anu sanés.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Output range: 200W/80V/8A,100W/80V/6A

●Beurat net ngan 1.8kg, ukuranana kompak, gampang dibawa

●Multiple panyalindungan: OCP / OVP / OTP

● Opat-kawat rasa jeung pemicu éksternal

●Multiple interfaces komunikasi: LAN/RS232/RS485

● Ngarojong SCPI sareng protokol Modbus-RTU

● Ngarojong input 100-240V AC

●Chassis 4U pilihan pikeun ngahijikeun 8 saluran DC catu daya

Widang aplikasi

●R&D di laboratorium

● garis produksi sepuh

●uji ATE

Fungsi & Kauntungan

Kisaran lega pikeun ngahémat biaya pameseran

N36600 runtuyan DC catu daya adopts desain rupa-rupa. Hayu urang nyandak modél N36610-80-06 contona. The Max. kakuatan 100W bari Max. tegangan jeung Max. ayeuna bisa ngahontal 80V jeung 6A mungguh, nu bisa ngaganti 80V × 1.2A tradisional / 60V × 1.6A / 32V × 3A / 16V × 6A opat model. Fitur ieu tiasa ngirangan biaya pameseran sareng padamelan rohangan.

desain rentang lega

Beurat hampang sareng portabel, gampang dibawa

Ukuran jeung beurat N36600 runtuyan DC catu daya anu greatly ngurangan ku optimizing pilihan komponén jeung sistem design.N36600 mandiri ngan 1.8kg, kompak jeung portabel.

aplikasi benchtop lab

Sababaraha interfaces komunikasi, merenah pikeun integrasi sistem

N36600 runtuyan DC catu daya dilengkepan panganteur RS232, panganteur RS485 jeung port LAN, ngarojong SCPI na Modbus-RTU protokol. Éta nyayogikeun sasis 4U standar pilihan pikeun ngahijikeun 8 saluran catu daya DC, anu cocog pikeun integrasi sistem.

sababaraha interfaces komunikasi, merenah pikeun integrasi sistem

Diménsi produk

N36600 diménsi

database
panalungtikan

kategori panas