sadaya Kategori
Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic

Imah>produk>Beban éléktronik DC

N69200 runtuyan kakuatan tinggi ayeuna tinggi programmable dc beban éléktronik
panel hareup N69200
Konfigurasi N69200
N69200 panel pungkur
Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic
Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic
Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic
Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic

Runtuyan N69200 High Power High Power Programmable DC Beban Electronic


Runtuyan N69200 mangrupikeun beban éléktronik DC anu tiasa diprogram kakuatan tinggi kalayan réliabilitas anu luhur, precision tinggi sareng multi-fungsi. Runtuyan N69200 gaduh tilu spésifikasi tegangan: 150V, 600V, sareng 1200V. Sasis standar 19 "3U tiasa dugi ka 6kW. Éta ngadukung kontrol paralel sareng tiasa ngawujudkeun ékspansi kakuatan ngalangkungan master + master sareng master + slave. N69200 ngarojong tilu rentang tegangan, ayeuna, kakuatan sarta lalawanan, sarta nyadiakeun pangukuran-precision tinggi, nu ngajadikeun rentang test lega tina hiji Unit tunggal.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● Daya input mandiri: 2 ~ 60kW, 3U / 6kW dénsitas kakuatan tinggi

●Voltage range: 0~150V/0~600V/0~1200V

● rentang ayeuna: nepi ka 2500A

●CV, CC, CP, CR tilu rentang, rentang ukur lega

●Akurasi pangukuran ayeuna: 0.04% + 0.04% FS

●Akurasi pangukuran tegangan: 0.015% + 0.015% FS

● 1.6 kali kakuatan loading kapasitas dina waktu anu singget<3s

●Laju loop CV adjustable, cocog catu daya béda

●Tegangan / laju sampling ayeuna: nepi ka 500kHz

● Ngarojong kontrol paralel, sarta merealisasikan ékspansi kakuatan via master + master, master + budak

● Ngarojong test SEQ, test ngurangan, test muatan, test OCP / OPP jeung simulasi pondok-circuit

● Modeu operasi: CC, CV, CP, CR, CV+CC, CR+CC, CV+CR, CP+CC

● Ngadukung kaluaran ngawaskeun ayeuna, input programming éksternal, input pemicu éksternal, sareng input programming gelombang sinus 10kHz

●30kHz-speed tinggi mode dinamis, fungsi nyapu frékuénsi dinamis

●Waktos ukur, naékna / ragrag akurasi pangukuran waktos: 10μs

●Uji beban bentuk gelombang sawenang-wenang (Opsional), gelombang sinus nepi ka 20kHz, ngarojong impor USB flash drive

●Uji résistansi séri sarimbag (ESR) (Opsional)

●Soft on / off fungsi, fungsi panyalindungan osilasi ayeuna

●Multiple panyalindungan: OCP, OVP, OPP, OTP jeung deteksi sambungan sabalikna

● Ngarojong 100 grup parameter pikeun disimpen jeung gancang recalled

● LAN / RS232 / BISA salaku panganteur baku, GPIB salaku panganteur pilihan

● Ngarojong MPPT fungsi tracking titik kakuatan maksimum

Widang aplikasi

●Widang énergi anyar, kayaning tumpukan sél suluh jeung mesin, bungkus batré litium, supercapacitors, modul photovoltaic, jsb.

●High-kakuatan DC catu daya, kayaning catu daya industri, catu daya server, catu daya komunikasi, jsb.

●Power produk éléktronik, kayaning catu daya UPS, converter DC-DC, carjer on-board, jsb.

●Power supply, kayaning generator set, sistem neundeun énergi, DC ngecas tihang, jsb.

● DC alat-kakuatan tinggi, kayaning contactors / relays, otomotif-tegangan tinggi asesoris, jsb.

Fungsi & Kauntungan

3U / 6kW, kapadetan kakuatan ultra-luhur

N69200 dirancang kalayan kapadetan kakuatan anu luhur. Kakuatan chassis 19 "3U tiasa dugi ka 6kW. Volume sarta beurat nyaéta satengah tina beban éléktronik tradisional. Dibandingkeun sareng beban éléktronik tradisional kalayan kakuatan anu sami, N69200 langkung alit sareng beuratna langkung hampang.

3U / 6kW, kapadetan kakuatan ultra-luhur

sambungan paralel pikeun extension kakuatan

N69200 ngarojong sambungan paralel. Nalika kakuatan beban perlu ngaronjat, model jeung spésifikasi tegangan sarua bisa disambungkeun di paralel (master + master, master + slave) pikeun ngahontal arus jeung kakuatan diperlukeun. Nalika nganggo N69200, pangguna ngan ukur kedah nyetél arus dina master. Arus budak bakal disebarkeun sacara otomatis, anu nyederhanakeun léngkah-léngkah operasi.

sambungan paralel pikeun extension kakuatan

Sababaraha modeu operasi

N69200 ngadukung opat modeu kerja normal: CC, CV, CP, sareng CR. Dina raraga Cope jeung robah tina ciri beban dina prosés test sabenerna, N69200 ogé geus dimekarkeun kalawan CV + CC, CR + CC, CV + CR, CP + CC opat modus kerja digabungkeun. Salaku conto, CR + CC cocog pikeun tés ngamimitian catu daya pikeun nyegah panyalindungan overcurrent nalika catu daya dihurungkeun. CV + CR bisa ngaganti aplikasi setelan titik Von. CV + CC tiasa simulate prosés transisi mode kerja ngecas batré. Pamaké tiasa milih modeu kerja anu béda pikeun uji dumasar kana kaayaan anu saleresna.

sababaraha modeu operasi

Modeu dinamis laju luhur, kalayan sapuan frekuensi dinamis

N69200 ngabogaan mode dinamis-speed tinggi. Karakteristik dinamis tina catu daya DC bisa diuji ku simulating kabiasaan beban dinamis catu daya ngaliwatan mode dinamis. N69200 nyadiakeun sapuan frékuénsi dinamis sarta mode dinamis programmable nepi ka 30kHz, kaasup CCD dinamis arus konstan, CVD tegangan konstan dinamis, CRD lalawanan konstan dinamis, sarta CPD kakuatan konstan dinamis. modeu beban dinamis Programmable ngamungkinkeun setelan tina rentang luhur / low, naékna / ragrag laju slew, lebar pulsa jeung mode operasi. Laju sampling tegangan sareng arus tina mode sapuan frekuensi dinamis nyaéta 500kHz. Ieu ngarojong linier ngarobah frékuénsi arus beban. Frékuénsi nepi ka 30kHz. modeu Ieu bisa ngukur tegangan puncak Vpk +, tegangan lebak Vpk- sarta titik frékuénsi lumangsungna DUT salila prosés robah beban frékuénsi dinamis.

modeu dinamis speed tinggi, kalawan sapuan frékuénsi dinamis

Tes muatan & ngaleupaskeun

Pamaké tiasa nyetél kaayaan anu béda dina panel hareup pikeun nyumponan tungtutan tés. Contona, nalika tegangan batré leuwih handap tegangan awal, N69200 counter internal bakal ngamimitian cacah. Loket bakal lirén damel dugi ka tegangan batré turun kana tegangan cut-off.

nguji muatan & ngurangan

Uji OCP (over protection current).

Salila uji OCP, N69200 bakal dimuat dina modeu CC sareng pariksa naha tegangan DUT langkung handap tina tegangan cut-off. Upami langkung handap, N69200 bakal ngarékam arus beban ayeuna salaku hasil tés sareng nutup input pikeun ngeureunkeun tés. Upami tegangan DUT langkung luhur tibatan tegangan cut-off, N69200 bakal ningkatkeun arus beban dugi ka tegangan DUT langkung handap tina tegangan cut-off atanapi ngahontal Max. loading ayeuna.

Uji OCP (over protection current).

Tes résistansi séri sarimbag (ESR) (Opsional)

ESR mangrupakeun parameter poko batré atawa supercapacitor. Runtuyan N69200 nawiskeun fungsi pangukuran ESR profésional, anu tiasa ngadukung sababaraha standar pangukuran, sareng gaduh kaunggulan hasil anu akurat sareng hasil anu diulang stabil.

sarimbag Series Résistansi (ESR) test

database
panalungtikan

kategori panas