sadaya Kategori
N68000 Series High Power DC beban éléktronik

Imah>produk>Beban éléktronik DC

N68000 runtuyan kakuatan tinggi tegangan tinggi programmable dc beban éléktronik
panel hareup N68000
Konfigurasi N68000
N68000 panel pungkur
N68000 Series High Power DC beban éléktronik
N68000 Series High Power DC beban éléktronik
N68000 Series High Power DC beban éléktronik
N68000 Series High Power DC beban éléktronik

N68000 Series High Power DC beban éléktronik


Runtuyan N68000 dikembangkeun dumasar kana pangalaman taun NGI dina nguji catu daya, carjer mobil, batré sareng supercapacitor. Éta kalayan akurasi anu luhur, réliabilitas anu luhur sareng kinerja biaya anu luhur. Éta gaduh mode CC, CV, CP sareng CR. Runtuyan N68000 ngarojong test SEQ, test dinamis, test muatan, test ngurangan, test OCP, jsb rentang kakuatan nyertakeun ti 2.4kW mun 14.4kW.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● Rentang kakuatan: 2.4kW mun 14.4kW

● rentang tegangan: 150V / 600V / 1000V

● Modeu operasi: CC/CV/CR/CP

●fungsi CR/CP dirojong ku hardware

● Uji muatan, tés discharge sareng uji OCP

●Kakuatan dénsitas High, ngaminimalkeun penjajahan spasi

●Editable naek na ragrag laju slew

●Editable Von / Voff

● Kamampuhan loading over-power transient

●Programmable sequence test function(SEQ), nepi ka 100 grup file runtuyan, nepi ka 50 léngkah per file

● Perlindungan MOS komprehensif

●Multiple panyalindungan: OCP, OVP, OTP, OPP jeung warning polaritasna sabalikna

●Analog programming interface(APG), panganteur ngawaskeun ayeuna, sarta fungsi pemicu jauh / lokal

●Multiple interfaces komunikasi: LAN/RS232/CAN

Widang aplikasi

●Stasiun ngecas, carjer mobil

● High ayeuna relay

●DC-DC catu daya, suplai kakuatan server

●Sistem neundeun énergi

●Komunikasi kakuatan suplai kapasitor modul, pak batré

aplikasi dina catu daya & neundeun énergi

Fungsi & Kauntungan

Desain reliabiliti tinggi

Runtuyan N68000 boga sirkuit panyalindungan MOS komprehensif. Perkara teu sabaraha MOS ruksak, éta moal ngabalukarkeun pondok-circuit antara polaritasna positif jeung negatif atawa polaritasna positif jeung sirkuit kontrol. Karuksakan sababaraha MOSs teu ngagancangkeun karuksakan batur, nu bisa dipaké terus. Ku desain disebarkeun, éta gampang pikeun ngaganti atawa nambahkeun modul kakuatan sarta merenah pikeun pangropéa sarta ékspansi kakuatan. N68000 dirancang kalayan sirkuit wates kakuatan sarta boga respon gancang, nu bisa nyegah beban tina ruksak alatan leuwih kakuatan. N68000 adopts téhnologi shielding, nu boga adaptability lega ka lingkungan test kasar, sarta ngaronjatkeun kamampuh anti gangguan.

sirkuit panyalindungan MOS komprehensif

Fungsi sirkuit pondok

Runtuyan N68000 ngarojong dua modus pikeun sirkuit pondok: manual tur konci.

Manual: N68000 bakal pondok-circuited lamun tombol Short dipencet. Bakal ngeureunkeun sirkuit pondok nalika tombol dileupaskeun. Modeu manual cocog pikeun debugging atanapi R&D, ngahindarkeun kacilakaan pangukuran kusabab salah operasi.

Konci: N68000 bakal tetep pondok-circuiting nalika tombol Short dipencet. Bakal ngeureunkeun sirkuit pondok nalika tombol dipencet deui. Modeu konci cocog pikeun uji sirkuit pondok anu lami-lami.

fungsi pondok-circuit

Modeu dinamis

runtuyan N68000 nyadiakeun tilu pilihan pikeun dinamis: kontinyu, toggle jeung pulsa. Laju dinamis dugi ka 20kHz sareng tiasa disaluyukeun. Pungsi ieu mindeng dipaké pikeun nguji kinerja transient catu daya, kinerja panyalindungan dewan panyalindungan batré jeung ngecas pulsa batré.

modeu dinamis

Kamampuhan over-power loading transien

Dina aplikasi kakuatan tinggi transient, pamaké teu kudu milih model nurutkeun Max. kakuatan. Candak simulasi ngamimitian motor DC contona. Kakuatan sementara dina ngamimitian biasana sababaraha kali tina kakuatan anu dipeunteun. Éta ogé tiasa nguji kinerja kaleuleuwihan fana tina catu daya sareng sékrési kakuatan tinggi tina batré kakuatan.

kamampuhan over-power loading transien

programming éksternal

Pamaké bisa ngadalikeun tegangan beban sarta arus via input analog éksternal. 0-10V input ngaliwatan panganteur programming éksternal pakait jeung 0-skala kaluaran pinuh on beban.

programming éksternal

Ngawaskeun ayeuna

0-10V kaluaran analog dina terminal kaluaran ngawaskeun ayeuna pakait jeung 0-skala pinuh ayeuna. Pamaké tiasa nganggo voltmeter atanapi oscilloscope pikeun ngawas variasi ayeuna.

ngawaskeun ayeuna

Laju slew diprogram

Naék sareng turun tingkat slew diatur pikeun nyegah overshoot sareng nyumponan tungtutan tés anu béda. Konvérsi slew ngahartikeun laju transisi ayeuna atawa tegangan nalika nilai utama dina beban N68000 robah. Nalika slew disetel ka nilai maksimum, waktu transisi antara nilai utama jeung nilai fana minimal.

laju slew diprogram

database
panalungtikan

kategori panas