sadaya Kategori
N62400 Series Single-Channel Low Tegangan High Ayeuna Programmable DC Beban Electronic

Imah>produk>Beban éléktronik DC

runtuyan N62400 tegangan low arus tinggi programmable dc beban éléktronik
panel hareup N62400
Konfigurasi N62400
N62400 panel pungkur
N62400 Series Single-Channel Low Tegangan High Ayeuna Programmable DC Beban Electronic
N62400 Series Single-Channel Low Tegangan High Ayeuna Programmable DC Beban Electronic
N62400 Series Single-Channel Low Tegangan High Ayeuna Programmable DC Beban Electronic
N62400 Series Single-Channel Low Tegangan High Ayeuna Programmable DC Beban Electronic

N62400 Series Single-Channel Low Tegangan High Ayeuna Programmable DC Beban Electronic


Runtuyan N62400 dikembangkeun dumasar kana pangalaman taun NGI dina nguji sél suluh. Ieu kalawan akurasi tinggi, reliabiliti tinggi jeung kinerja ongkos tinggi. N62400 tiasa ngamuat arus tinggi dina tegangan ultra-low. Tegangan operasi minimum nalika loading 1200A tiasa low mun 0.2V. Hal ieu dirarancang dina chassis 19U 3 inci, nu sadia pikeun pamakéan benchtop atawa instalasi dina 19 rak inci.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● Rentang kakuatan: 0-6000W

● rentang tegangan: 0-40V

● rentang ayeuna: 0-1200A

●Min. tegangan operasi sakumaha low salaku 0.2V nalika loading ayeuna 1200A

● Modeu operasi: CC, CV, CP, CR

●fungsi CR / CP stabil sarta dipercaya dirojong ku hardware

●Editable naek na ragrag laju slew

● Ngarojong komunikasi LAN/RS232/CAN

● Ngarojong muatan & tés ngurangan, test OCP

●Programmable sequence test function(SEQ), nepi ka 100 grup file runtuyan, nepi ka 50 léngkah per file

●Analog programming interface(APG), panganteur ngawaskeun ayeuna, jauh / fungsi pemicu lokal

●Short-circuit simulasi

●Fungsi Von / Voff Editable

●Built-in fungsi uji ESR (Opsional)

Widang aplikasi

● tés sél suluh

● tegangan low séjén & aplikasi ayeuna tinggi

Fungsi & Kauntungan

Settable Von / Voff

Fungsi kait Von boga dua modus pikeun minuhan sagala rupa kaperluan test anjeun: diaktipkeun jeung ditumpurkeun.

settable Von / Voff

Loading ayeuna dina tegangan ultra-low

Tegangan kaluaran sél suluh tunggal laun-laun turun nalika arus naék, anu meryogikeun alat uji pikeun tiasa ngamuat arus anu luhur dina tegangan ultra-rendah. N62400 3U mandiri ngarojong input maksimum 600A, sarta tegangan operasi minimum anu 0.2V@600A, nu bisa ngawujudkeun test ciri pikeun ampir sakabéh titik tegangan dina prosés test sél suluh tunggal, sarta bisa pinuh nembongkeun arus sél suluh di. sakabéh rentang tegangan, ku kituna nyadiakeun data cukup pikeun ulikan kinerja sél suluh.

loading arus dina tegangan ultra-low

ukuran

N62400 diménsi

database
panalungtikan

kategori panas