sadaya Kategori
N62100 Runtuyan High Performance Benchtop Programmable DC beban

Imah>produk>Beban éléktronik DC

N62100 runtuyan lab benchtop aplikasi dc beban éléktronik tester
panel hareup N62100
Konfigurasi N62100
N62100 panel pungkur
N62100 Runtuyan High Performance Benchtop Programmable DC beban
N62100 Runtuyan High Performance Benchtop Programmable DC beban
N62100 Runtuyan High Performance Benchtop Programmable DC beban
N62100 Runtuyan High Performance Benchtop Programmable DC beban

N62100 Runtuyan High Performance Benchtop Programmable DC beban


Runtuyan N62100 mangrupikeun beban éléktronik DC benchtop anu luhur, ngadukung 8 jinis modeu uji, anu kalebet CC / CV / CR / CP / CV + CC / CV + CR (CR-LED) / CR + CC, CP + CC. Runtuyan N62100 ogé ngarojong multi fungsi kayaning LED simulationtest, OCP / OPP / OVP test, beban pangaruh test, simulasi sirkuit pondok, scaning dinamis, pangukuran waktos, simulasi impedansi, jsb Ieu bisa loba dipaké dina kinerja sarta uji sepuh kakuatan industri. suplai, sumber kakuatan portabel, komponén éléktronik, adaptor ngecas gancang.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan;80V / 150V, rentang Ayeuna:0-60A

● Rentang kakuatan: 150W / 300W / 600W

●Tegangan / ayeuna / lalawanan / kakuatan rentang dual

●Editable naek / ragrag slew ayeuna, tegangan adjustable speed respon loop

●Tegangan / frékuénsi sampling ayeuna: nepi ka 500KHz

● Ngarojong fungsi simulasi LED, test beban catu daya LED

●8 rupa modeu tés: CC,CV,CR,CP,CV+CC,CV+CR,CR+CC,CP+CC

●Support test éfék beban, scaning dinamis, ukur waktu, fungsi test ngurangan

●Support test SEQ, test otomatis, simulasi impedansi, fungsi simulasi circuit pondok

● Rojongan OCP / OVP / OPP modeu test

●Rojongan CC / CV / CR / CP test dinamis

● Rojongan LAN / RS232 kontrol komunikasi

Widang aplikasi

●Medium & low test catu daya kayaning AC / DC catu daya, DC / DC converter, catu daya LED, catu daya komunikasi, jsb.

● test komponén kayaning mobil kawat abah, konektor, sekering, relay, kotak kontrol listrik sentral, jsb.

●Li-ion, accumulator, supercapacitor discharging test

●Adaptor muatan gancang sélulér, tés sumber daya portabel muatan gancang

Fungsi & Kauntungan

Modeu operasi multi pilihan

Runtuyan N62100 henteu ngan ukur ngadukung modeu operasi CC / CV / CP / CR biasa, tapi ogé ngadukung CV + CC, CR + CC, CV + CR, CP + CC, modeu operasi gabungan pikeun nyumponan variasi karakteristik beban salami tés saleresna. prosedur.

Contona, modeu CR + CC bisa dipaké pikeun catu daya ngamimitian test pikeun nyegah panyalindungan leuwih-ayeuna nalika kakuatan-on; modeu CV + CR bisa dipaké pikeun ngaganti aplikasi setting Von-titik; mode CV + CC bisa dipaké pikeun simulating prosés switching mode operasi ngecas batré, pamaké bisa milih modus operasi béda nurutkeun aplikasi test sabenerna.

modeu operasi multi pilihan

fungsi simulasi LED

Sumber nyetir LED mangrupikeun jinis sumber arus konstan, arus kaluaran kedah distabilkeun sareng henteu langkung luhur tibatan arus dipeunteun LED pikeun ngahindarkeun ngagancangkeun karusakan sepuh LED. LED sarua jeung sambungan runtuyan antara Résistansi Rd jeung sumber tegangan Vf, garis tangent tina kurva IV dina titik operasi (V0, I0) sarua jeung LED sabenerna nonlinier IV kurva. Runtuyan N62100 ngarojong fungsi simulasi LED, pamaké kudu ngeset LED dipeunteun ayeuna, tegangan operasi LED, parameter resistivity mun simulate ciri loading LED salila prosés test catu daya LED.

fungsi simulasi LED

Fungsi uji panyalindungan overcurrent

Arus lamping luhur dipaké pikeun nguji naha tegangan DUT ngahontal titik cut-off, ku kituna pikeun ngonfirmasi naha panyalindungan OCP tina catu daya normal, sarta nguji respon kaluaran DUT dina leuwih-ayeuna.

fungsi test panyalindungan leuwih-ayeuna

dimension produk

N62100 diménsi

database
panalungtikan

kategori panas