sadaya Kategori
N6200 Series Single-Channel Medium Power DC Beban éléktronik

Imah>produk>Beban éléktronik DC

runtuyan N6200 lega rentang kakuatan sedeng programmable dc beban éléktronik
N6200 sisi view
Konfigurasi N6200
N6200 panel pungkur
N6200 Series Single-Channel Medium Power DC Beban éléktronik
N6200 Series Single-Channel Medium Power DC Beban éléktronik
N6200 Series Single-Channel Medium Power DC Beban éléktronik
N6200 Series Single-Channel Medium Power DC Beban éléktronik

N6200 Series Single-Channel Medium Power DC Beban éléktronik


Runtuyan N6200 mangrupakeun beban éléktronik DC programmable kalawan akurasi tinggi, reliabiliti tinggi jeung kinerja ongkos tinggi. Éta ngadukung kontrol lokal liwat layar & tombol sareng kadali jauh dina PC. Éta kalayan port LAN anu diwangun sareng antarmuka RS232. runtuyan N6200 dirancang dina 19 chassis 2U inci, nu sadia pikeun pamakéan benchtop atawa instalasi dina 19 rak inci.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●Power range: 0-600W/0-1200W/0-1800W

●Voltage range: 0-60V/0-150V/0-600V

●Current range: 0-50A/0-100A/0-150A

● Modeu operasi: CC, CV, CP, CR

●fungsi CR / CP stabil sarta dipercaya dirojong ku hardware

● Ngarojong komunikasi LAN / RS232 sareng paréntah SCPI

●Programmable sequence test function(SEQ), nepi ka 100 grup file runtuyan, nepi ka 50 léngkah per file

●Fungsi Von / Voff Editable

●Built-in fungsi uji ESR (Opsional)

●Standar 19 inci 2U, sadia pikeun instalasi rak

●Analog programming interface(APG), panganteur ngawaskeun ayeuna, jauh / fungsi pemicu lokal

●Short-circuit simulasi

● Ngarojong muatan & tés ngurangan, test OCP

Widang aplikasi

● catu daya sedeng, bungkus batré, parabot listrik, BMS, supercapacitors, jsb.

Fungsi & Kauntungan

Laju adjustable CV loop eupan balik

Laju réspon tegangan anu béda-béda diperyogikeun dina aplikasi kakuatan anu béda. Lamun beban éléktronik teu cocog jeung catu daya dina speed respon, éta bakal ngabalukarkeun turun naek parameter, ngurangan akurasi ukur, komo ngabalukarkeun osilasi numeris jeung test gagal. Dina duanana LCD jeung software aplikasi, N6200 nyadiakeun tilu pilihan pikeun speed respon tegangan: luhur, sedeng jeung low, nu bisa cocog rupa catu daya. Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun efisiensi tés tapi ogé ngirangan biaya alat, waktos sareng biaya.

kinerja beban umum timer éksitasi

adjustable CV loop laju eupan balik, gelombang stabil

Tes résistansi séri sarimbag (ESR) (Opsional)

ESR mangrupakeun parameter poko batré atawa supercapacitor. Runtuyan N6200 nawiskeun fungsi pangukuran ESR profésional, anu tiasa ngadukung sababaraha standar pangukuran, sareng gaduh kaunggulan hasil anu akurat sareng hasil anu diulang stabil. Fungsi pangukuran ESR nyerep arus tina DUT dina modeu CC. Nalika parobahan ayeuna, sirkuit sensing résistansi internal NGI tiasa sacara akurat nangkep turunna tegangan DUT sareng ngitung nilai ESR.

CR / CP fungsi dirojong ku hardware

Sirkuit NGI CP ngagaduhan réspon gancang sareng akurasi anu luhur. Dibandingkeun sareng fungsi CP ku parangkat lunak, éta tiasa dianggo langkung stabil sareng dipercaya tanpa nyababkeun puncak kakuatan atanapi éksitasi diri kusabab tegangan transient. sirkuit NGI CR bisa ngaronjatkeun kagancangan jeung stabilitas tina loop kontrol jeung nyegah loop ti timer éksitasi, tanpa partisipasi software pikeun itungan.

CP ku hardware kalayan respon gancang

database
panalungtikan

kategori panas