sadaya Kategori
N61100 Series Multi-kanal Performance High DC beban éléktronik

Imah>produk>Beban éléktronik DC

N61100 runtuyan multi channel programmable dc beban éléktronik
panel hareup N61100
Konfigurasi N61100
N61100 panel pungkur
N61100 Series Multi-kanal Performance High DC beban éléktronik
N61100 Series Multi-kanal Performance High DC beban éléktronik
N61100 Series Multi-kanal Performance High DC beban éléktronik
N61100 Series Multi-kanal Performance High DC beban éléktronik

N61100 Series Multi-kanal Performance High DC beban éléktronik


Runtuyan N61100 mangrupakeun multi-kanal DC beban éléktronik programmable, kalawan reliabiliti tinggi, integrasi tinggi, kinerja ongkos tinggi na fitur pinuh. Hal ieu disaluyukeun pikeun aplikasi terpadu, featuring dina speed respon komunikasi tinggi jeung stabilitas tinggi. Runtuyan N61100 nyaéta kalayan ukuran 19U 3 inci, nepi ka 12 saluran, sarta ngarojong panganteur komunikasi LAN, RS232, jeung RS485. Dina kalolobaan aplikasi terpadu, runtuyan N61100 bisa ngaganti-daya low beban éléktronik mandiri tur nyimpen loba ongkos pikeun pamaké.

Bagikeun ka:
Fitur utama

●Voltage range: 0~80V/0~150V/0~600V

● rentang ayeuna: 0 ~ 120A

●Integrasi High, alat tunggal nepi ka 12 saluran

●Rentang ukur ganda pikeun CC, CV, CP, mode CR

●8 rupa modeu tés: CC,CV,CR,CP,CV+CC,CV+CR,CR+CC,CP+CC

● Uji éfék beban, sapuan dinamis, pangukuran waktos, tés ngaleupaskeun

● Ngarojong fungsi simulasi lampu LED

●mode tés OCP/OVP/OPP

●Sequence(SEQ) test, test otomatis, Von / Voff, simulasi sirkuit pondok

● Interfaces komunikasi: LAN, RS232, RS485

Widang aplikasi

●Tes catu daya Low, sapertos kakuatan AC / DC, konverter DC / DC, kakuatan LED, kakuatan komunikasi, jsb.

●Test of otomotif wiring harness, konektor, sekering, relay, BEC (Bussed Electrical Center)

● test ngurangan tina batré litium, batré gudang, jsb.

Fungsi & Kauntungan

Integrasi ultra luhur, alat tunggal sareng saluran 12

N61100 runtuyan DC beban éléktronik ngarojong nepi ka 12 saluran dina alat tunggal. Unggal saluran diisolasi sacara listrik. Éta tiasa dikontrol nyalira, sareng ogé tiasa dikontrol dugi ka 120 saluran dina waktos anu sami. Integrasi ultra-tinggi dina aplikasi sistem tés angkatan multi-kanal ngirangan biaya tés sareng padamelan alat pikeun pangguna. Digabungkeun sareng laju readback dugi ka 5ms, efisiensi tés tiasa ningkat pisan.

alat tunggal kalawan nepi ka 12 saluranbeban éléktronik tradisional

Sababaraha modeu operasi

Runtuyan N61100 teu ukur ngarojong opat modus dasar CC, CV, CP, sarta CR, tapi ogé ngarojong opat modus kerja digabungkeun tina CV + CC, CR + CC, CV + CR, CP + CC. Modeu CR + CC, éta cocog pikeun tés kakuatan-on sumber, nyegah panyalindungan leuwih ayeuna salila power-on. modeu CV + CR bisa ngaganti fungsi Von. Modeu CV + CC tiasa nyontoan prosés konvérsi mode kerja tina ngecas batré. Pamaké tiasa milih modeu operasi anu béda dumasar kana aplikasi tésna.

sababaraha modeu operasi

simulasi lampu LED pikeun nguji kakuatan nyetir LED

Beban éléktronik ngagaduhan fungsi simulasi lampu LED. Ditémbongkeun saperti dina gambar, sirkuit sarimbag LED pikeun nyambungkeun résistansi Rd jeung sumber tegangan Vf dina runtuyan. Kurva IV na sarua jeung tangent tina kurva IV nonlinier LED nyata dina titik operasi (Vo, Io).

simulasi lampu LED

Dina modeu LED, pamaké kudu nyetél tilu parameter pikeun simulate kaayaan loading lampu LED nyata, kaasup arus kaluaran dipeunteun tina kakuatan nyetir LED, tegangan operasi LED, sarta koefisien lalawanan.

Uji OCP (over current protection).

Salila uji OCP, N61100 bakal dimuat dina modeu CC sareng pariksa naha tegangan DUT langkung handap tina tegangan tungtung. Upami langkung handap, N61100 bakal ngarékam arus beban ayeuna salaku hasil tés sareng nutup input pikeun ngeureunkeun tés. Upami tegangan DUT langkung luhur tibatan tegangan tungtung, N61100 bakal ningkatkeun arus beban dugi ka tegangan DUT langkung handap tina tegangan tungtung atanapi ngahontal Max. loading ayeuna.

Uji OCP (over current protection).

database
panalungtikan

kategori panas