sadaya Kategori
N83624 Runtuyan Multi-kanal Kaluaran Ayeuna BMS Testing Batre Simulator

Imah>produk>Batré Simulator

Runtuyan N83624 24 saluran integrasi tinggi kaluaran ayeuna simulator sél batré programmable
panel hareup N83624
Konfigurasi N83624
N83624 panel pungkur
N83624 Runtuyan Multi-kanal Kaluaran Ayeuna BMS Testing Batre Simulator
N83624 Runtuyan Multi-kanal Kaluaran Ayeuna BMS Testing Batre Simulator
N83624 Runtuyan Multi-kanal Kaluaran Ayeuna BMS Testing Batre Simulator
N83624 Runtuyan Multi-kanal Kaluaran Ayeuna BMS Testing Batre Simulator

N83624 Runtuyan Multi-kanal Kaluaran Ayeuna BMS Testing Batre Simulator


N83624 mangrupakeun simulator batré programmable kalawan low-kakuatan, multi-kanal sarta akurasi tinggi, cocog pikeun test BMS / CMS. Ogé bisa dipaké salaku suplai kakuatan DC akurasi tinggi multi-kanal. Hal ieu kacida terpadu, alat tunggal jeung nepi ka 24 saluran. Unggal saluran diisolasi, sayogi pikeun sambungan séri multi-kanal. N83624 dilengkepan layar LCD warna definisi tinggi, sayogi pikeun operasi lokal. Pamaké ogé tiasa nyetél tegangan & arus pikeun tiap saluran dina parangkat lunak aplikasi, anu gampang dianggo sareng tiasa nyumponan kabutuhan multi-saluran sareng multi-data. Parangkat lunak ogé tiasa nyayogikeun grafik, analisis data sareng fungsi laporan.


Bagikeun ka:
Fitur utama

● rentang tegangan: 0-6V / 0-15V

●Current range: 0-1A/0-3A/0-5A

●Alat tunggal jeung nepi ka 24 saluran, unggal channel terasing, sambungan runtuyan sadia

●Respon komunikasi gancang, dina 10ms pikeun sakabéh saluran réspon programming

●Software aplikasi profésional, kalayan analisa data sareng laporan

●High-harti layar LCD warna, sadia pikeun operasi lokal

●Standar 19 inci 3U, sadia pikeun instalasi rak

● port LAN jeung panganteur RS232; port LAN dual, merenah pikeun aplikasi cascade

●μA tingkat pangukuran ayeuna

●Remote sense pikeun akurasi tinggi

●Respon dinamis gancang, waktos naékna tegangan kirang ti 20μs (Pikeun spésifikasi 6V)

Widang aplikasi

●BMS / CMS test pikeun kandaraan énergi anyar, UAV jeung neundeun énergi

●Portable konsumen Electronics R&D jeung produksi, kayaning mobiles, earphones bluetooth, smartwatch, jsb.

●Calibration sahiji alat akuisisi tegangan, kayaning monitor tegangan sél suluh

Fungsi & Kauntungan

Akurasi ultra luhur

Resolusi ayeuna N83624 sahandapeun 0.1μA. Akurasi ultra-luhur, ripple ultra-rendah sareng indéks bising ngajantenkeun N83624 pilihan idéal pikeun aplikasi simulasi batré. Akurasi ultra luhur kaluaran sareng pangukuran N83624 tiasa langsung dianggo dina kalibrasi sareng uji produk, ngaleungitkeun panggunaan alat ukur akurasi tinggi éksternal sareng ngahémat biaya pikeun pangguna.


modeu beban N83624

Integrasi ultra luhur

N83624 integrates nepi ka 24 saluran nu bisa disambungkeun dina modeu runtuyan dina ukuran 19U 3 inci, nyadiakeun solusi ci pikeun sistem test ATE di BMS, CMS jeung situs produksi dénsitas tinggi skala badag sarupa.

24 saluran dina 3U

simulasi batré cocog pikeun chip BMS test rupa spésifikasi

N83624 simulators batré runtuyan boga sababaraha fungsi sarta fitur, ngarojong Sumber, Sadaya CH, Charge, SOC Test, SEQ, Graph, jsb Hiji alat bisa ngahontal sababaraha kagunaan, streamline parabot test na ngaoptimalkeun prosedur test. Sirkuit internal N83624 dioptimalkeun pikeun chip anu béda, anu tiasa diadaptasi pikeun nguji chip BMS tina sababaraha spésifikasi.

modeu operasi N83624

Réspon dinamis gancang

runtuyan N83624 boga kamampuhan respon dinamis gancang. Waktu respon beban rupa-rupa ti 10% nepi ka 90% jeung tegangan recovering dina 50mV tina tegangan saméméhna nyaéta kirang ti 100μs (Pikeun spésifikasi 6V), nu bisa mastikeun rising gelombang tegangan atawa arus nyaéta-speed tinggi na tanpa overshoot, sarta nyadiakeun kakuatan stabil pikeun DUT. Fitur ieu tiasa nyumponan paménta pikeun uji produk kalayan syarat kakuatan anu ketat.

N83624 beban pinuh waktos naékna 7.65μS

N83624 beban pinuh waktos ragrag 21.5μS

port LAN jeung panganteur RS232, gampang pikeun aplikasi cascade

runtuyan N83624 ngarojong port LAN jeung panganteur RS232. Port LAN dirancang kalayan palabuhan ganda, anu tiasa dianggo pikeun kadali jauh sareng ogé pikeun aplikasi kaskade.

port LAN jeung panganteur RS232

database
panalungtikan

kategori panas