sadaya Kategori
N8361 Runtuyan High Precision Litium Cell Simulasi Programmable Batre Simulator

Imah>produk>Batré Simulator

N8361 runtuyan-akurasi tinggi litium programmable sél batré simulator
panel hareup N8361
Konfigurasi N8361
N8361 panel pungkur
N8361 Runtuyan High Precision Litium Cell Simulasi Programmable Batre Simulator
N8361 Runtuyan High Precision Litium Cell Simulasi Programmable Batre Simulator
N8361 Runtuyan High Precision Litium Cell Simulasi Programmable Batre Simulator
N8361 Runtuyan High Precision Litium Cell Simulasi Programmable Batre Simulator

N8361 Runtuyan High Precision Litium Cell Simulasi Programmable Batre Simulator


N8361 mangrupakeun simulator batré kinerja tinggi kalawan kakuatan nepi ka 180W, ngawengku spésifikasi batré litium pikeun pasar mainstream éléktronika konsumén. N8361 ngarojong rupa-rupa fungsi test, kayaning mode kakuatan, mode ngecas, simulasi batré, simulasi lalawanan internal, simulasi SOC, simulasi sesar tur bisa ngahontal rupa-rupa simulasi ciri batré. Arus ngalir dua arah sareng kaayaan beban sumber gancang robih. produk N8361 bisa loba dipaké dina widang nguji éléktronika konsumén.

Bagikeun ka:
Fitur utama

● Rentang tegangan: 0 ~ 20V

● Kisaran Ayeuna: -10A ~ + 10A

●Kakuatan saluran tunggal nepi ka 200W

● tegangan naékna sarta ragrag waktu ≤50μs

●Arus Akurasi nepi ka 1μA

●High precision DVM

● Rojongan hareup jeung outlet pungkur, gampang pikeun desktop & integrasi

●With digital I / O, ngarojong test pemicu

● LAN / RS232 / Antarmuka BISA

Widang aplikasi

● tés dewan panyalindungan batré

●Portable éléktronika konsumén R&D jeung produksi, kayaning mobiles, earphones bluetooth, smartwatch, jsb.

●Power parabot test produksi, kayaning obeng listrik

●Nguji Batre Powered, catu daya leutik kayaning DC-DC, ngecas nirkabel jeung produk lianna

●pangropéa batré nguji parabot

Fungsi & Kauntungan

Arus ngalir dua arah pikeun ngajantenkeun catu daya sareng beban

Arus ngalir dina dua arah. N8361 tiasa duanana nyedot sareng kaluaran ayeuna, sareng arusna dugi ka 10A. Port kaluaran boga komponén switch, jeung kaayaan pareum disconnects sambungan fisik jeung loop éksternal.

N8361 Dua-kuadran Operasi

Impedansi kaluaran variabel ngamungkinkeun batré simulasi résistansi internal

N8361 boga batré fungsi simulasi lalawanan internal, sarta ngarojong programming nilai lalawanan. Kisaran anu tiasa diprogram nyaéta 0-20Ω, anu tiasa niru grafik variasi konsisten sareng karakteristik résistansi internal batré nyata.

Skématik Batré sareng N8361-12-15

Desain wiring hareup jeung pungkur

N8361 dilengkepan banana jack di panel hareup sareng terminal kaluaran di panel pungkur, anu gampang pikeun aplikasi desktop & integrasi, sareng ningkatkeun efisiensi uji.

fungsi uji DVM

Runtuyan N8361 nyadiakeun fungsi pangukuran circuit dasar. Cai mibanda hiji channel diwangun-di DVM pikeun nguji tegangan éksternal. Rentang tegangan nyaéta -30V ~ 30V, sareng résolusina nyaéta 0.1mV. Layar LCD bakal mintonkeun data dinamis, nu merenah pikeun pamaké pikeun niténan parobahan tegangan.

dimension produk

N8361 modél dimensi

database
panalungtikan

kategori panas