sadaya Kategori
N83580 Series 8 Channel BMS Tés Batré émulator ngarojong pangukuran tegangan Digital

Imah>produk>Batré Simulator

N83580 runtuyan 8 saluran ayeuna bi-arah dual-kuadran programmable sél batré émulator
panel hareup N83580
Konfigurasi N83580
N83580 panel pungkur
N83580 Series 8 Channel BMS Tés Batré émulator ngarojong pangukuran tegangan Digital
N83580 Series 8 Channel BMS Tés Batré émulator ngarojong pangukuran tegangan Digital
N83580 Series 8 Channel BMS Tés Batré émulator ngarojong pangukuran tegangan Digital
N83580 Series 8 Channel BMS Tés Batré émulator ngarojong pangukuran tegangan Digital

N83580 Series 8 Channel BMS Tés Batré émulator ngarojong pangukuran tegangan Digital


N83580 mangrupakeun simulator batré programmable kalawan kakuatan low, akurasi tinggi na multi-kanal. Ku nganut design dual-kuadran, ayeuna bisa boga muatan na discharged, nu bisa nyugemakeun kaperluan test BMS. N83580 mandiri ngadukung dugi ka 8 saluran, anu tiasa nawiskeun uji opat stasiun sareng nyumponan tungtutan uji ATE dina éléktronika konsumen. Tegangan & arus unggal saluran tiasa disetél dina parangkat lunak aplikasi. Ieu ngarojong mode kakuatan, mode ngecas, simulasi batré, simulasi lalawanan internal, simulasi SOC, simulasi sesar tur functions.N83580 test séjén software gampang ngagunakeun, nu bisa minuhan tungtutan simulators batré dina multi-kanal, multi-parameter, sarta kompléks. lingkungan tés. software N83580 ngarojong operasi bets multi-kanal. Data sareng kurva pikeun tiap saluran tiasa ditampilkeun. Samentara éta, analisis data sareng fungsi laporan dirojong.


Bagikeun ka:
Fitur utama

●Voltage range: 0~5V/0~6V/0~15V

●Current range: -1~1A/-2~2A/-3~3A/-5~5A

●Tegangan akurasi nepi ka 0.01% + 1mV

●nA tingkat pangukuran ayeuna

●Tegangan ripple noise low ka 2mVrms

●Alat tunggal nepi ka 8 saluran

●8 pangukuran DVM precision tinggi, akurasi nepi ka 0.1mV

●3 grup model SOC batré

● Ngarojong tés saimbang aktip / pasip

●Dual LAN port na RS232 BISA panganteur

● Ngarojong simulasi batré, simulasi lalawanan internal, simulasi SOC, simulasi sesar, jsb.

Widang aplikasi

●BMS / CMS test pikeun kandaraan énergi anyar, UAV jeung neundeun énergi

●uji alat pangropéa batré

●Portable éléktronika konsumén R&D jeung produksi, kayaning héndsét, earphones bluetooth, jsb.

● Uji manufaktur alat listrik, sapertos supir obeng listrik

Fungsi & Kauntungan

test balancing aktip / pasip

Ku desain dua arah, asupan ayeuna sareng arah kaluaran unggal saluran tiasa dikontrol masing-masing. Pamaké bisa ngaluyukeun muatan batré jeung modél ngurangan, nu pinuh meets sarat BMS aktip / test balancing pasip.

diagram balancing aktip

Akurasi ultra luhur, ngadukung uji konsumsi kakuatan statik

N83580 mangrupikeun simulator batré akurasi tinggi, sareng akurasi ayeuna dugi ka 100nA. Ditémbongkeun saperti dina gambar di handap, Dibandingkeun nilai ayeuna diukur tina DMM jeung nilai ayeuna dibaca-balik N83580, nilai simpangan nyaeta Dina 100nA. Ku nyayogikeun kakuatan ka produk anu diuji, konsumsi kakuatan statik dina kaayaan sayaga tiasa diuji sacara visual, sareng produk anu teu cocog tiasa disaring.

akurasi ultra-luhur, ngarojong test konsumsi kakuatan statik

Pangukuran DVM precision tinggi

Salian fungsi batré simulator, runtuyan N83580 ogé nyadiakeun fungsi pangukuran circuit dasar. The diwangun-di 8-cara precision tinggi DVM digital voltmeter langsung ngukur tegangan titik TP dina circuit.N83580 runtuyan DVM pangukuran tegangan dilengkepan rentang dual ± 5V / ± 30V, 5-bit resolusi satengah, ngukur akurasi nepi ka 0.1mV. .

Integrasi ultra luhur, simulasi sesar anu diwangun

N83580 ngahijikeun 8 saluran dina ukuran 19U 2 inci. Unggal saluran ngagaduhan sirkuit pondok polaritasna positip & négatip, sirkuit kabuka, sareng polaritas ngabalikeun. Pamaké bisa ngadalikeun langsung dina panel hareup atawa dina PC. Aplikasi N83580 tiasa ngaleungitkeun panggunaan komponén éksternal pikeun simulasi kasalahan batré, anu tiasa ngahémat biaya sareng rohangan pikeun pangguna.

integrasi ultra-luhur, diwangun-di simulasi sesar

Cocog jeung sagala rupa spésifikasi test chip BMS

Simulator batré runtuyan N83580 ngarojong rupa-rupa fungsi simulasi batré jeung fitur, kaasup mode kakuatan, mode muatan, simulasi batré, test SOC, fungsi ngedit SEQ, sarta simulasi sesar. Runtuyan N83580 diwangun dina 3 grup model SOC batré, ngarojong simulasi nyata ngurangan batré. runtuyan N83580 bisa ngahontal rupa-rupa kagunaan, streamline alat uji, ngaoptimalkeun prosés test dina hiji alat. Jeung N83580 circuit internal bisa diadaptasi kana rupa spésifikasi test chip BMS. Éta tiasa nguji konsumsi kakuatan statik sayaga, nyiptakeun spésifikasi modél batré, kalayan fungsi panyalindungan anu kuat, sareng tanpa bahaya sareng résiko kaamanan batré.

rupa spésifikasi pikeun test chip BMS

database
panalungtikan

kategori panas